Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Belefér az ilyen, vagy nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Belefér az ilyen, vagy nem normális?

Figyelt kérdés

Veszekedtünk a barátnőmmel, már nem tudom min.

Erre fogta a 150 ezer forintos xperia tabletjét amit a nagybátyjától kapott (alig pár hete) és nekicsapta a betonnak.

Persze teljesen tönkrement.

Ez régebben történt és próbálok kiállni mellette, de egyszerűen nem tudom elfelejteni és én attól a ponttól úgy érzem belül meghalt ez a kapcsolat. Ez egy olyan határ amit normális emberek nem lépnek szerintem át.

2014. dec. 29. 01:46
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:

1x igy raztam le 1 csajt.

Hasonlo verszivo volt.

Persze eszembe se fordult te.nyleg azza valni mietott irogatnatok xd

2014. dec. 29. 02:15
 22/31 A kérdező kommentje:
annyit azért érzek, hogy ezek a dolgok már elég rendesen puhára ropogtatják a lelkem.
2014. dec. 29. 02:16
 23/31 A kérdező kommentje:
ez pont a múltkor volt, mert egy ideje mondogatom már, hogy nagyon nem akarok vele együtt élni de látszólag nem érdekli.
2014. dec. 29. 02:17
 24/31 anonim ***** válasza:
ez hülyeség, ezzel zsarolsz. én megmondanám neki, hogy fel fogom jelenteni zaklatásért és valahányszor megjelenik nálam, kihívnám a rendőröket. én komolyan nem értem az egész szitut.
2014. dec. 29. 02:19
 25/31 A kérdező kommentje:

ezek olyan dolgok amiket az álmaimban sem sejtettem volna amikor összejöttem vele.

Gondoltam az igényesség, feltörekvés mindent megold, nem fogunk belefulladni egymás lelki nyomorába.

2014. dec. 29. 02:19
 26/31 A kérdező kommentje:

Ja, hát kicsit zavaros, jó de a cuccaimat hogy hozzam el? Ha 50x átnézem akkor is biztosan marad még valami. meg vegyek ki albérletet csak ezért?

Konkrétan a szüleimmel is összebalhéztam miatta, oda már nem mehetek vissza.

2014. dec. 29. 02:21
 27/31 anonim ***** válasza:
most én erre mit mondjak? passz.
2014. dec. 29. 02:37
 28/31 Költőnő? ***** válasza:

Egyszerű. Áthívod egy barátod, szereztek autót, egy nap alatt megvan. Ha van ott vki, akkor csak nem csinál akkora ribilliót. Vagy, ha mégis: az illető segít kordában tartani.

DE. Még mielőtt ezt megléped: ultimátum. Esélyes, h szaksegítségre van szüksége, bár ha nem látja be: nem tudsz mit tenni.

A jövő nélküle pedig? Készülj fel mindenre. Minden húzására.

Az meg, hogy albérlet? Naná. Sokkal jobb lesz most egy kicsit egyedül, hidd el. Csomó mindened van már, így olcsóbb lesz az albi is.

Sok sikert hozzá!

Majd írd meg, hogy döntöttél :)

2014. dec. 29. 05:31
 29/31 anonim ***** válasza:
Ej, rendesen belecsaptál a lecsóba. Tönkre vág egy több százezer forint értékű cuccot, kiül a vágányra öngyilkossági kísérlet célzatával, nem százas a barátnőd. Most lényegtelen amúgy, hogy egy tabletet tett teljesen tönkre, de legközelebb mit fog tenni? Félrerántja a kormányt és felmászik az első uborkafára? Ráadásul az ilyen csajok szakítás után örök várbosszút esküdnek. Jól tudom, hogy milyen, mert még nekem is a fülembe jut egy bizonyos nőről egy-két rólam alkotott szarkavarás, igaz, vele csak neten ismerkedtem. Ezek kész csődtömegek. Szerintem szakíts mielőbb, ha nem akarod, hogy totálisan szétbarmoljon téged lelkileg. Eleinte ilyen "apróságokkal" kezdődik, később nagyon durva dolgokat fog megtenni. Szóval szerintem még most lépj, mielőtt valami nagy baj következne, mert a szemében úgyis te lennél a hibás.
2014. dec. 29. 09:10
 30/31 anonim ***** válasza:
vérbosszút*
2014. dec. 29. 09:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!