Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Belefér az ilyen, vagy nem normális?
Veszekedtünk a barátnőmmel, már nem tudom min.
Erre fogta a 150 ezer forintos xperia tabletjét amit a nagybátyjától kapott (alig pár hete) és nekicsapta a betonnak.
Persze teljesen tönkrement.
Ez régebben történt és próbálok kiállni mellette, de egyszerűen nem tudom elfelejteni és én attól a ponttól úgy érzem belül meghalt ez a kapcsolat. Ez egy olyan határ amit normális emberek nem lépnek szerintem át.
1x igy raztam le 1 csajt.
Hasonlo verszivo volt.
Persze eszembe se fordult te.nyleg azza valni mietott irogatnatok xd
ezek olyan dolgok amiket az álmaimban sem sejtettem volna amikor összejöttem vele.
Gondoltam az igényesség, feltörekvés mindent megold, nem fogunk belefulladni egymás lelki nyomorába.
Ja, hát kicsit zavaros, jó de a cuccaimat hogy hozzam el? Ha 50x átnézem akkor is biztosan marad még valami. meg vegyek ki albérletet csak ezért?
Konkrétan a szüleimmel is összebalhéztam miatta, oda már nem mehetek vissza.
Egyszerű. Áthívod egy barátod, szereztek autót, egy nap alatt megvan. Ha van ott vki, akkor csak nem csinál akkora ribilliót. Vagy, ha mégis: az illető segít kordában tartani.
DE. Még mielőtt ezt megléped: ultimátum. Esélyes, h szaksegítségre van szüksége, bár ha nem látja be: nem tudsz mit tenni.
A jövő nélküle pedig? Készülj fel mindenre. Minden húzására.
Az meg, hogy albérlet? Naná. Sokkal jobb lesz most egy kicsit egyedül, hidd el. Csomó mindened van már, így olcsóbb lesz az albi is.
Sok sikert hozzá!
Majd írd meg, hogy döntöttél :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!