Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Belefér az ilyen, vagy nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Belefér az ilyen, vagy nem normális?

Figyelt kérdés

Veszekedtünk a barátnőmmel, már nem tudom min.

Erre fogta a 150 ezer forintos xperia tabletjét amit a nagybátyjától kapott (alig pár hete) és nekicsapta a betonnak.

Persze teljesen tönkrement.

Ez régebben történt és próbálok kiállni mellette, de egyszerűen nem tudom elfelejteni és én attól a ponttól úgy érzem belül meghalt ez a kapcsolat. Ez egy olyan határ amit normális emberek nem lépnek szerintem át.

2014. dec. 29. 01:46
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
Mond neki hogy rajottel h meleg vagy
2014. dec. 29. 02:04
 12/31 anonim ***** válasza:
milyen idősek vagytok de most komolyan? ne legyél már fa**. összeszedném a cuccait kivágnám a 2.-ról és megmondanám neki, hogy ne merjen még egyszer idejönni mert a kutya nem kíváncsi rá. és rávágnám az ajtót hogy kiszakadna az egész. szórakozik mert egy beszari vagy és érzi is.
2014. dec. 29. 02:05
 13/31 A kérdező kommentje:

jaja csak az a baj, hogy AZ ÉN CUCCAIM VANNAK NÁLA :D:D

.. de olyan szinten, hogy az életünk megkönnyítése érdekében kisebb felújításokat is végeztem a lakásán (nem nagyokat) meg vettem 1-2 háztartási gépet is. (kellettek)

Most azokat kapjam a hónom alá amikor nem figyel oda?

Sőt, baromira fogalmam sincs miért, de már a hivatalos leveleimet is ide irányítják.

2014. dec. 29. 02:10
 14/31 A kérdező kommentje:
én 24 ő 20, 18 éves volt amikor megismertem, akkor kezelhető volt.
2014. dec. 29. 02:11
 15/31 anonim ***** válasza:
hahahahaaa :D véged van mint a botnak :D ezt máskor ne így
2014. dec. 29. 02:11
 16/31 anonim ***** válasza:
család ügyileg minden rendben vele?
2014. dec. 29. 02:12
 17/31 anonim ***** válasza:
Mondom h a meleg duma bevalik
 18/31 A kérdező kommentje:

:D kösz. hát jaja.

Azért leírnád mit javasolsz, mit kéne lépnem?

19/31 anonim ***** válasza:
Mondom h meleg duma...
2014. dec. 29. 02:14
 20/31 A kérdező kommentje:

Nem, ide azért több kell.

Volt már, hogy rácsaptam az ajtót, és a "nem mész te sehova" című dolog jött!!!!!

komolyan!!!!

Próbáltam lerángatni magamról de nehezen sikerült, végül el kellett futni előle, hogy nyugtom legyen.

Nem is ez a lényeg. Hanem az, hogy amikor végre el tudtam jönni vonattal, a következő állomástól beállt az összes vonat, mert állítólag baleset volt.

Nos a következő vonattal visszamentem, és a rendőrségen találtam rá, állítólag a sínekre ült (állítólag) de mivel valaki szólt, a következő vonat lassan közelítette meg az állomást.

Ez komoly.

Szóval nem tudom, azt meg nem akarom, hogy a lelkemen száradjon a halála.

2014. dec. 29. 02:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!