Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Belefér az ilyen, vagy nem normális?
Veszekedtünk a barátnőmmel, már nem tudom min.
Erre fogta a 150 ezer forintos xperia tabletjét amit a nagybátyjától kapott (alig pár hete) és nekicsapta a betonnak.
Persze teljesen tönkrement.
Ez régebben történt és próbálok kiállni mellette, de egyszerűen nem tudom elfelejteni és én attól a ponttól úgy érzem belül meghalt ez a kapcsolat. Ez egy olyan határ amit normális emberek nem lépnek szerintem át.
jaja csak az a baj, hogy AZ ÉN CUCCAIM VANNAK NÁLA :D:D
.. de olyan szinten, hogy az életünk megkönnyítése érdekében kisebb felújításokat is végeztem a lakásán (nem nagyokat) meg vettem 1-2 háztartási gépet is. (kellettek)
Most azokat kapjam a hónom alá amikor nem figyel oda?
Sőt, baromira fogalmam sincs miért, de már a hivatalos leveleimet is ide irányítják.
:D kösz. hát jaja.
Azért leírnád mit javasolsz, mit kéne lépnem?
Nem, ide azért több kell.
Volt már, hogy rácsaptam az ajtót, és a "nem mész te sehova" című dolog jött!!!!!
komolyan!!!!
Próbáltam lerángatni magamról de nehezen sikerült, végül el kellett futni előle, hogy nyugtom legyen.
Nem is ez a lényeg. Hanem az, hogy amikor végre el tudtam jönni vonattal, a következő állomástól beállt az összes vonat, mert állítólag baleset volt.
Nos a következő vonattal visszamentem, és a rendőrségen találtam rá, állítólag a sínekre ült (állítólag) de mivel valaki szólt, a következő vonat lassan közelítette meg az állomást.
Ez komoly.
Szóval nem tudom, azt meg nem akarom, hogy a lelkemen száradjon a halála.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!