Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
23 évesen nőnek 5 partner miért lenne sok?
23 évesen 9 partner amiből 3 kapcsolat többi egyéjszakás és fuckbuddy se sok szerintem.
De ha mégis, én lecarom, mert én boldog vagyok, akik meg elítélnek, általában nem azok. :D
23L
Szerintem ez nem számít soknak.
Ha mondjuk elosszuk ezt a számot egyenlő részre akkor már nem is vészes.
Tegyük fel, hogy 19 éves kordban volt az első és évente "váltottál" partnert és most nemrég csak egy egy éjszakás kalandod volt mert hiányzott a testiség.
Már nem is olyan sok az az 5 partner.
Nyilván te is mint mindenki más keresi párját a világban és akikkel eddig együtt voltál nem ők azok akikkel leélnéd az életed, ha meg nem érezted jól magad érthető is, hogy nem maradtál velük.
Ilyen dolgokon ne rágódj szerintem, aki szeret az nem azért szeret mert x mennyiségű pasi van már mögötted vagy egy sem.
Számomra ez a dolog egy nőnél, hogy mennyi partnere volt előttem nagyon nem számít, jelenben élünk és a jövőt figyeljük. A múlton nem lehet változtatni, csak elfogadni és esetleg tanulni belőle.
27/F
Kevés... Írj nekem és én leszek a 6.
24f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!