Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kiábrándító szerintetek ha egy lány hagymát eszik?
Szerintem ha szeretsz valamit, akkor (ha én lennék a pasid) nem mondanám hogy ezt ne edd, vagy azt. A dohányosokkal macerásabb, de ez kaja, kicsit más dolog.
Én meg szeretem az olajos hal konzerveket, mint a hering és a hasonlók. Igaz hogy épp nincs csajom, de ha van, akkor se mondja már meg, mit szabad ennem, és mit nem. amúgy azt hallottam, hogy a hagyma egészséges. Hát nem tudom, én nem szeretem, de ha te igen, ne engedd senkinek, hogy szabályozza a fogyasztásod.
Számomra nem, de én - sajnos - szeretem a hagyma illatát amennyibben az valóban hagymától származik és nem egy ember izzadtságszaga okozza.
De mi elég hagyma-evő család vagyunk és voltunk gyerekkoromban is, minden ételbe szint van hagyma (kivéve persze ami édesség vagy ilyenek)... A ok evés következménye: Az elmúlt 10 évben mindössze 2 alkalommal voltam "beteg" ebből az egyik egy hamenéses jávrány a másik egy kisebb megfázás még 2005-ben.
Ha kiábrándító ha nem, én imádom a hagymát. Barátom különben nem bánja, pedig ő annyira nincs oda érte. Többnyire akkor eszek, amikor nincs itthon, de ha mégis, akkor se kezd el hisztizni. Ő meg kávéfüggő, másodszájból az se mindig kellemes, és ha véletlen megérzem, akkor sincs semmi, fogat mosunk és csókolom.
23L
Hagymát hagymával...
Istenem, micsoda problémáik vannak itt egyeseknek:)
Egyébként meg egyél nyugodtan, nagyon egészséges, csupa vitamin, csak utána mindig moss fogat!
Igen kiábrándító.
Pár napja a debreceni Burger kingbe két gyönyörű lány eléggé hagymás hamburgert evett. És az a szag........fuuuuhh. Egyből "csúnyának" látszottak.
De akit nem zavar ........
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!