Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon kiábrándító ha egy lány horkol?
Csak a magam nevében nyilatkozhatok.
Számomra nagyon főleg úgy, hogy én a legkisebb zajra is felébredek. Mondjuk ez függ attól is, hogy lágyan nyomja e az illető vagy még a mordori Fekete kapu is összeomlik tőle.
Mit lehet tenni?:D Hát szerezz egy olyan barátot aki elviseli+ Próbálj nem hanyatt fekve elaludni. Amúgy pl nálam nem zavarna ha a lány horkol, persze azért ne olyan hangosan hogy a holtak is felébredjenek:D
21/F
Néha én is horkolok, bár csak halkabban.
Eddig egy pasi nem szólt miatta, max megjegyezte, hogy tegnap viccesen horkoltál. Különben a horkolással mégis MIT lehetne kezdeni? Mert nekem orrmandulától elkezdve mindent kivettek, szóval elméletileg semmi nincs, ami miatt horkolhatnék, mégis előfordul és biztos, hogy nem direkt csinálom, jókedvből.
De normális emberek ebből szerintem nem csinálnak problémát. Ha extrémen hangosan horkol, akkor nem alszol mellette és kész. De azért az nem olyan gyakori.
(és én pl simán elalszom bármilyen ágyúdörgés és égzengés mellett, szóval engem az sem szokott zavarni ha a barátom konkrétan a fülembe tombolva horkol)
21L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!