Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nagyon kiábrándító ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon kiábrándító ha egy lány horkol?

Figyelt kérdés
Nem tudok vele mit kezdeni van hogy horkolok... Társaságban elég kellemetlen, párkapcsolatról nem is beszélve.
2012. okt. 25. 01:00
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
És ha a pasija felveszi és másnap lejátsza neki? :D Vicces volt. :D Engem nem zavar én éjjel alszom és nem azzal foglalkozok, hogy horkol e mellettem az asszony avagy sem.
2012. okt. 25. 03:43
 12/19 A kérdező kommentje:
köszi azért kicsit megnyugodtam hogy nem kell elásnom magam... :)
2012. okt. 25. 07:36
 13/19 anonim ***** válasza:

Állítólag F27 vagyok, én is horkolok, pedig full egészségesen élek, de mégis ez van. Igaz minimális orrsövény ferdülésem van, bár ez kívül nem látszik, és belül is kapok rendesen levegőt, nem indokolja tehát,hogy fekvő pózba duguljon az orrom. Azok horkolnak akik valami oknál fogva elalvás után nem kapnak levegőt az orrukon, és reflexszerűen a szájukon fulldákolják be a levegőt. Én egyébként atka- allergiára gyanakszom. Amikor lefekszek, csak akkor rögtön dugul az orrom, alig kapok levegőt, szinte beduzzad az orrnyálkahártyám. A szövet ágyak, főleg ha régi, tele lehetnek csak mikroszkóppal látható atkával, aminek az a rohadt ürüléke ami szintén nem látható ilyen pollen szerű, és állatira irritál. Azok akiknél más ok nincs a horkolásra azok jó ha figyelnek erre a dologra szerintem. Én már intézem, hogy takarítom elfele a fenébe azt az ágyat, és veszek textílbőr huzatút, amiben nem él meg az atka. Hátha abbamarad az orr probléma is, és rendesen kapok levegőt is.

Ha nem kapsz alvás közben orron levegőt, az eléggé megterhelő, agy oxigénhiány, illetve kialvatlanság, szájon át belélegzett fertőzésekhez vezet. Jobb vigyázni! Horkolás nem természetes jelenség, szövődményei lehetnek annak is.

2012. okt. 25. 09:04
 14/19 anonim ***** válasza:
76%

Most komolyan azok akik azt írták, hogy ciki, meg gáz azok hány évesek lehetnek itt? 12, 14, vagy 16-17? Pisis gyerekek még, nekik minden ciki, mi a francról beszéltek?

Ki nem sz@rja le, hogy egy lány horkol, böfög, fingik, vakarózik, a körmét rágja stb. (Természetesen társaságban egy jól nevelt ember ilyet nem tesz, és ne is tegyen, de otthon azt csinálja ami jól esik!) Mit finnyáskodtok itt, ez a legfontosabb meg a legkritikusabb probléma egy másik emberen nektek?

Totál nem vagytok képben az élettel a világgal és mindennel ami a számítógépen, a divaton, és az idióta elfuserált és félrenevelt (ha egyáltalán nevelt, vagy a TV/Internet által felnevelt) barátaitok véleményén és megítélésén túl van!

Még hogy a horkolás gáz ha valaki nő? Szánalmas, hogy valakit emiatt gáznak tituláltok!

Mit gondoltok ti mit csináltok álmotokban? Fingotok, nyáladzotok, morogtok meg a franc tudja milyen hangot adtok még ki, csak nem halljátok, és normális ember nem is hozza ezt fel a párjának, vagy annak akivel egy helyiségben aludt. Eszem f@szom megáll de komolyan, miről beszéltek???

Kérdezőnek: Kurv@'ra nem kiábrándító ha horkolászol nyugi!!

(27/F)

2012. okt. 25. 09:23
 15/19 A kérdező kommentje:
Hát most nem tudok mit csinálni ez van... Én az orromon veszem a levegőt alvás közben és úgy is horkolok.
2012. okt. 25. 11:11
 16/19 anonim ***** válasza:
#14, hatalmas like!!!
2012. okt. 25. 11:27
 17/19 anonim ***** válasza:
Én is horkolok. A barátomat is zavarja néha , de ő alapból rossz alvó, ha nem az én horkolásom zavarná, akkor találna más okot. Ha megbök, megsimogat, v csak szól, álmomban is kapcsolok és abbahagyom, ennyi.. Jobban szeretnék nem horkolni, de ez van..Nem ezen múlik egy kapcsolat.
2012. okt. 25. 12:44
 18/19 anonim válasza:

Abszolút egyetértek a 14. hozzászólóval, teljesen igaza van.

Engem nem zavarna, szerencsére mélyen alszom, de ha fel is kelnék rá sem zavarna, ilyen az ember és ez semmiképp sem gáz!

2012. okt. 25. 19:03
 19/19 Theodorik84 ***** válasza:
53%
Csak ha hangosabban horkol mint én, de az már tényleg nagy gáz :). Komolyabbra fordítva a szót volt már párom ki horkolt de sosem zavart :) Úgy alszom mint a bunda.....meg ha fel is ébredtem akkor őt is felébresztettem szépen kedvesen és...a többi már 18-as karikás történet 28/F
2012. okt. 25. 20:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!