Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit irjak neki szerintetek?
Figyelt kérdés
Nagyon szeretnék egy lánynak irni üzit itt neten keresztül.Ismerjük egymást,de csak itt msnen.De nem tudom mit irjak neki...már nem jut eszembe semmi sem.Uj témákat kérek ...elöre is köszi.2010. febr. 3. 19:48
11/15 A kérdező kommentje:
MSN,de ö a legmesésebb lány akit valaha láttam.
Sajnos nem nagyon mert kicsit visszahuzoszkodo baba:9
2010. febr. 3. 19:59
12/15 anonim válasza:
nem úgy értem:) suli? vagy hol ismerted meg? jobb lenne személyesen találkozni és úgy beszélgetni :)
13/15 A kérdező kommentje:
igen tudom...:(
2010. máj. 13. 15:18
14/15 A kérdező kommentje:
De már lekéstem rola.
Nehéz...:(
2010. máj. 13. 15:19
15/15 A kérdező kommentje:
Beletellik egy idö amire megnyugszok.:)
2010. máj. 13. 15:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!