Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit irjak neki szerintetek?
Figyelt kérdés
Nagyon szeretnék egy lánynak irni üzit itt neten keresztül.Ismerjük egymást,de csak itt msnen.De nem tudom mit irjak neki...már nem jut eszembe semmi sem.Uj témákat kérek ...elöre is köszi.2010. febr. 3. 19:48
3/15 A kérdező kommentje:
ezeken már rég tul vaok
2010. febr. 3. 19:51
4/15 anonim válasza:
öcsém, ha nem tudod mit írj neki akkor az már veszett fejsze nyele..hát nincs közös témátok?!?!?
6/15 A kérdező kommentje:
na végre valaki,aki normális tanácsot ad
köszi
2010. febr. 3. 19:54
7/15 anonim válasza:
nekem is van egy fiú akivel csak msnen beszélek mert túl messze van.de valahogy mindig jön a téma.gondolkozz
8/15 anonim válasza:
szívesen.vagy beszéljetek zenéről.ő milyet szeret ki a kedvenc.kérd h mutassa meg a kedvenc zenéjét meg te is neki.kérdezgess róla.és te is mondj sokat magadról.hány évesek vagytok?
9/15 A kérdező kommentje:
én 18
ö most lesz 17
2010. febr. 3. 19:56
10/15 anonim válasza:
és honnan ismered? személyesen nem tudtok találkozni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!