Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Ha a barátom megtudja, megöl.

Figyelt kérdés

17 vagyok, a barátom 18, 4 hónapja vagyunk együtt.

Ma a legjobb barátom (aki történetesen fiú, magas, izmos,helyes, tetkós, szóval nem szeretik a fiúk,a barátom különösen nem) felhívott, és mondta, hogy összebalhézott az anyjával, az meg kidobta otthonról (amugy egyidos velem a srác), és kérte hogy "meghuzhatja-e" magat nalam, par napra. Csak annyit mondtam hogy megdumalom a szuleimmel, es majd szolok neki, de nemtudom mit tegyek. Nem akarom sz.arban hagyni, es szeretnek neki segiteni, de rettegek, hogyha megtudja a baratom, azonnal szakit. (Nagyon nem szereti ezt a fiut, meg melyik srac orulne ennek) Egyebkent tenyleg emlitettem a szuleimnek akik rabolintottak, de meg nem hivtam vissza, nem tudom mit tegyek, segitsetek kerlek :(

2014. dec. 27. 18:46
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Egyszerűen nem érzem normálisnak. Igen, lehet önbizalomhiány, de akárhogy is, és akárki lenne a másik, bennem lenne, hogy "mi van ha"...
2014. dec. 27. 19:14
 12/14 anonim válasza:
Szerintem nem gáz, ha a legjobb barátod másik szobában / ágyon alszik. A pasid meg viselje el, ha segíteni akarsz a barátodnak szerintem.
2014. dec. 27. 19:52
 13/14 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy az en szobamon kivul van a szuleim szobaja, azzal meg szinte majdnem egyben a nappali, igy oda azert nem tennem, szoval marad az en szobam. Ott meg azert parasztsag lenne lelokni a foldre, ha van egy franciagyam, ahol kb. harom szumobirkozo is elferne...
2014. dec. 27. 20:02
 14/14 PearlDiver ***** válasza:
Ha a legjobb barátod, akkor feltételezem, hogy jót akar neked, és mivel nyilván tudja, hogy a pasid féltékeny rá, plusz valószínűleg a lakásotok beosztásával is tisztában van, furcsának tartom hogy téged hívott fel. Na mindegy... Mi lett a történet vége?
2015. jan. 2. 09:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!