Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Ha a barátom megtudja, megöl.
17 vagyok, a barátom 18, 4 hónapja vagyunk együtt.
Ma a legjobb barátom (aki történetesen fiú, magas, izmos,helyes, tetkós, szóval nem szeretik a fiúk,a barátom különösen nem) felhívott, és mondta, hogy összebalhézott az anyjával, az meg kidobta otthonról (amugy egyidos velem a srác), és kérte hogy "meghuzhatja-e" magat nalam, par napra. Csak annyit mondtam hogy megdumalom a szuleimmel, es majd szolok neki, de nemtudom mit tegyek. Nem akarom sz.arban hagyni, es szeretnek neki segiteni, de rettegek, hogyha megtudja a baratom, azonnal szakit. (Nagyon nem szereti ezt a fiut, meg melyik srac orulne ennek) Egyebkent tenyleg emlitettem a szuleimnek akik rabolintottak, de meg nem hivtam vissza, nem tudom mit tegyek, segitsetek kerlek :(
És mi mit tehetünk?
Ha ennyiért szakítana akk nem szeretett!
Nyugi, ne csinálj semmit.
A barátod egy hülye fa-.sz, hogy még veled van ilyenek után is. Ha bármi lesz köztetek azzal a sráccal, azt a barátod magának köszönheti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!