Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ugye lehetséges az örök "szerelem"? Fiatalok vagyunk, egy nagyobbacska korkülönbséggel.
Szerintem ezt így nem lehet meghatározni, hogy valaki 3 évig érez szerelmet. Mindenkinél más...
Örülj, hogy ilyen kapcsolatod van!
HÁT én is ugyanezt éreztem ugyanezt a biztonságot a szerelmet minket se tudtak külön elképzelni mi suli kezdee óta együt voltunk utána dobott egy másik csak miatt pedig pont ő volt az az ember akiből ezt nem néztem volna ki soha ... ennyi de remélem a ti szereletek örök lesz mert szerintem van csak nekem nem ő volt..
sok szerencsét:)
17/L
hát erre a 3 évre kíváncsi vagyok...mi pont most leszünk 3 évesek a párommal... mellesleg szerintem létezik örök szerelem, csak ápolni kell és időnként felszíntani...egy olyan, mint egy kis tűzrakás, ahhoz, hogy égjen és ne hamvadjon el, mindig tenni kell rá fát... ha látod, hogy nincsenek lángok és csak parázslik, újra fel kell szítani... én érzem ezt a váltakozást a kapcsolatomban, vannak időszakok, mikor olyan, mint az elején, újra és újra magába hódít, és vannak olyan kellemesen nyudogt szeretetteli időszakok, mikor olyanok vagyunk, mint akik már 20 éve házasok...de nem rossz értelemben :) csak olyankor nem tombol a szerelem olyan szenvedéllyel, hanem inkább állandó melegséggel eltöltő szeretet és összetartozást érzek
21/L
szerintem nincs örök szerelem, egy idő után ez megszokássá válik
és valóban a fiatal szerelmesek sokszor úgy érzik hogy örökre együtt lesznek és férj és feleség lesznek, de ez nem mindig van így
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!