Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak nekem érdekes ez a viselkedés?
Fél éve vagyok együtt a barátommal. Az előző barátom 3 év után megcsalt, tehát tudni kell, hogy sok idő kellett mire újra picit is bízni tudtam valakiben.
De pl a múltkor hozott haza a párom, és a kocsiban csörgött a telefonja. Nem vette fel..mondtam hogy nyugodtan felveheti, de annyit mondott hogy majd visszahívja, most velem van nem érdekli más.
Tegnap reggel pedig mondta, hogy dolgozni kell mennie. Még ejtőztünk kicsit az ágyban amikor csörgött a telefonja. Kinyomta. Mondta, hogy az apja munkaügyben. Aha.. csak ő kiment telefonálni, még az ajtót is becsukta. Mikor visszajött annyit mondott, hogy ide meg oda kell mennie ma melózni...
Lehet én reagálom túl. Viszont érzem hogy szeret, kimutatja, mindent meg tesz értem.
Csak túlspilázom?
22 L
Na ugye. :)
Amúgy megértelek, én sem bízom már egy nőben sem, régen se kellett volna, de tapasztalat híján csinál ostobaságokat az ember.
Köszönöm. :)
Nem tudom mi lenne a helyes. :/
Nekem gyanús lenne.
Ex barátom csinált ilyet. Szerintem nem csalt meg tettlegesen mert béna volt ahhoz is, de másként igen, érzelmileg igen.
Lényeg, hogy ő is telefonált, de mindig nagyon elsietett a légkörömből! Jött a telefon és még az udvarra is kiment. Mondtam neki ki az mégis, hogy a másik faluba nem gyalogolsz már át közben? Mivel nem akart lebukni, hogy neki bejön a csaj pff mert közben kiderült, hogy az egy csaj aki hivogatja, ezért volt hogy ezzel a nőszeméllyel előttem telefonált egy órán keresztül, mert akkor már elsétálni nem mert, de letenni se akarta valamiért! Képzeld el és voltam olyan hülye, hogy eltűrtem! Még leveleztek is bmeg, később az is kiderült...
Szerintem nem reagálod túl!
Ha csak nem téged beszélnek ki, gyanús az embernek ha a párja nem mer előtte telefonálni pedig csak munkaügyben keresik. Meg jó szöveg, csak te vagy a fontos! Én ilyenekben nem hinnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!