Valaki tud erről valamit?
elsőre azt hittem,hogy a beszélgető embereket a fejében hallja...
szerintem a hiszti a drámai hangulatfokozás a mártírság művészi szintű bemutatásának vagy ilyenkor a szemtanúja.
minél inkább támogatod ezt,aggodalmaskodsz,pesztrálkodsz annál tovább fogja ezt csinálni.
Az elsö kettö igen rosszindulatú valaki,
Ugyanis ez sok esetben a depresszió egyik elsö tünete (a depreszió NEM annyi, hogy rossz a kedve, hanem ennél jóval komolyabb betegség). De ezen kivül ha valami/valaki nagyon megbántotta, akkor minden érzékenyebb embernek idö kell, mire túljut ezen, feldolgozza a történteket, ezért visszahúzódik magába.
Ennek semmi köze a hisztihez meg dramatizáláshoz, akinek ez magas, az ritka bunkó, érzéketlen ember.
3-aska drága, én voltam depressziós, de soha nem ijedtem meg az árnyékoktól, és nem lapultam a falhoz, mert beszéltek mellettem. A pánikbetegségnek van ilyen fajtája, de azt ne keverd össze a depresszióval.
Kérdező, az első kettő jól mondja, a barátnőd alighanem drámakirálynőt játszik olyankor.
Vagy lehet, hogy történt a múltjában valami. Tapasztalatból mondom. Kislányként volt egy hatalmas trauma az életemben, utána ugyanez történt velem is (pánikrohamok az utcán, nem mertem tömegbe menni, féltem minden egyes rezzenéstől, stb.) Évek kellettek, míg túlléptem rajta. De persze, lehet hogy hiszti, ahogy az elsők írták.
A legcélszerűbb az lenne, ha Tőle kérdeznéd meg kedvesen, hogy mi a baj..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!