Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak nekem érdekes ez a viselkedés?
Fél éve vagyok együtt a barátommal. Az előző barátom 3 év után megcsalt, tehát tudni kell, hogy sok idő kellett mire újra picit is bízni tudtam valakiben.
De pl a múltkor hozott haza a párom, és a kocsiban csörgött a telefonja. Nem vette fel..mondtam hogy nyugodtan felveheti, de annyit mondott hogy majd visszahívja, most velem van nem érdekli más.
Tegnap reggel pedig mondta, hogy dolgozni kell mennie. Még ejtőztünk kicsit az ágyban amikor csörgött a telefonja. Kinyomta. Mondta, hogy az apja munkaügyben. Aha.. csak ő kiment telefonálni, még az ajtót is becsukta. Mikor visszajött annyit mondott, hogy ide meg oda kell mennie ma melózni...
Lehet én reagálom túl. Viszont érzem hogy szeret, kimutatja, mindent meg tesz értem.
Csak túlspilázom?
22 L
Mit akarsz első, ez sokkal jobb fogalmazás, mint az itteni átlag.
Kérdező: Ez még önmagában semmit nem jelent, ettől még lehet a leghűségesebb férfi, de a legnagyobb szemét is.
Lehet hogy nektek egyértelmű, de én az alábbi mondatot nem tudom belerakni a szövegbe:
Mondta, hogy az apja munkaügyben. Aha.. csak ő kiment telefonálni, még az ajtót is becsukta.
Annyira nem vészes a gyakoris átlaghoz képest. :)
Legalább is le lehet venni, hogy mit is akar ezzel mondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!