Fura viselkedés?! 22/f
Szeretném tanácsotokat kérni!
Egyszer jó a kedvem , egyszer fura nem rossz olyan csendes. Meg mostanában elég furcsán vagyok a tömmegközlekedési járműveken.
Mit értesz az alatt, hogy furcsán vagy?
Egyébként ez nem fura viselkedés, hanem pusztán hangulatingadozás, ami egészen természetes.
a fura érzés az hogy tök üresnek érzem magam.
mondjuk nincs közösség egyáltalán ahova járnék.
buszon meg olyan érzésem van mintha kevés lenne a levegő
Az üres érzés nem jó, azon valahogy változtass, keress közösséget pl., ahová eljárhatsz.
A levegőtlen busz pedig egyáltalában nem rejtélyes: a buszokon általában olyan agyhalott emberek ülnek, akiknek nem tűnik fel, hogy teleszuszogják azt a kevés kis teret, és nem nyitnak ablakot...
Néha nekem is előfordul ez, főleg, ha a busz leghátuljába ülök le. De ilyenkor elterelem a figyelmemet, legtöbbször sikerül is.
Hallgass zenét vagy olvass, vagy játsz a telefonodon, mikor utazol. Bár ezek olyan cselekedetek, amik alapvetőek utazásnál, szóval újat nem mondtam. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!