Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szemüveg kérdésében, miért van ilyen brutális mértékben jelen a kettős mérce?
Lásd: Ha egy csajnak van az "cuki" "szexi" meg minden. Ha meg egy csávónak akkor "micsoda lúzer", esetleg rögtön okoskodó, szabálymániás, idegesítő, "lúzer" meg mindenféle ilyen jelzők lesznek ráragasztva...
Miért ilyen éles a kettős mérce ebben a kérdésben?
Szerintem rosszul látod ezt, mert nincs ez így. Nem attól lesz egy pasi lúzer stb. ha szemüveget hord.
Nálam még eddig nem jelentett hátrányt ha valaki szemüveget hordott.
Nyílván lesz aki eltűri. De tetszeni akkor se fog senkinek. Míg csajoknál meg rögtön hatalmas jó pont meg előny szokott lenni... Ez így kissé igazságtalan mondjuk, de ez van.
Meg ez a sok jelző amit ránk ragasztanak csak emiatt - ebben nagyon ludas a média. Nézzétek csak végig milyen karaktereknek van ez a fogyatékossága... Tipikus idegesítő, lúzer, szabálymániás szereplők... Sosem pozitív vonásokkal hozzák kapcsolatba.
1es vagyok
én 21 vagyok a barátom 28
Ők a hipsterek, de ők még idegesítőbbek olyan mintha gúnyolódnának hisz ők bármikor levehetik, nekünk meg nem lehet.
Vagyis ha nagyjából azonos jellemmel állok valakivel neki nincs, nekem van akkor az nyer akinek nincs. És ez az ami még kiakaszt.
Sokat keres? Mert ezze szeretik még párhuzamba állítani ezt a vacakot, hogy "akinek van az sokat keres biztos, mert "nagyon okos". De ha mellé csak átlag okos valaki az már megint negatív töltetet kap.
Ha ránéznél 2 egyforma emberre, de az egyiknek van a másiknak nem melyiket választanád? A többség azt akinek nincs.
Nekem kifejezetten bejönnek a szemüveges pasik.
Szóval nem kéne ennyire általánosítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!