Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hagyjam szó nélkül a dolgot? Vagy mit tegyek?
ha már azt elmondta, hogy megkereste az excsaj, akkor sztem ott nagy gondok nem lesznek :), én tanácsolnám azt hogy vedd rá a párodat, hogy 3as-ba találkozzon a lánnyal és mondjon el mindent neki a tanfolyamról ha tényleg az érdekli, ha meg a csábítás miatt akart vele találkozni nagyon pofára fog esni mert te is ott vagy :)
A párod reakciójából meg fogod tudni állapítani, hogy akar e a lánytól valamit vagy sem :)
Hehe, én az exbarátom legjobb barátja vagyok most is, 1 év járás után. Ő szakított velem. Minden barátnője közül én tetszettem legjobban, engem szeretett és szeret a legjobban a mai napig. Csak persze most máshogy, de én vagyok a legfontosabb ember és ez fordítva is így van :)
De tudod, én csakis akkor tudnék elrontani egy kapcsolatot (akár akaratomon kívül), hogyha a barátnője idegbeteg módon féltékeny kezdene rám lenni... Szóval HIDEGVÉR! A párod veled van négy hónapja, azért ez jelenthet valamit! Őrizd meg a méltóságod és a büszkeséged, maradj nő a párod szemében és nem lesz semmi gond. Ha kelted a feszültséget, csinálod a balhét, akkor borítékolom neked, hogy a barátodnak nagyon gyorsan elege lesz belőle akkor is, ha az a szerencsétlen másik csaj semmit nem csinált... A másik az, hogy ha én azt látnám, hogy az legjobb barátom (=exbarátom)csaj tök elmebeteg meg folyton próbál engem megfúrni, akkor biztosan ellenséges lennék vele szemben, ami semmi jóra nem vezetne rá nézve. Szerintem az a legjobb, ha megpróbálnál vele haveri viszonyt kialakítani.
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!