Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért beszél a barátnőm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért beszél a barátnőm folyton a munkájáról?

Figyelt kérdés

- töviről hegyire elmondja mit hogy csinált, ki mit mondott... (idegesít)

1x felhoztam hogy ne csak erről beszéljen, erre megsértődött... mit csináljak ha nem vagyok kiváncsi, hogy kovács béla munkatársa mit evett aznap, és hogy a kolleganőjének milyen csizmája volt illetve hogy a munkát a kollega hol szúrta el, melyik percben?

2010. febr. 3. 11:06
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

12:27 ez az h megsértődik

13:56 nem akarok különmenni

a teátrális ásítás szokott működni, de nem akarom mindig h jeleni kelljen....

2010. febr. 3. 14:20
 12/14 anonim ***** válasza:
más lányokkal is lehet jó a sex :) viszont neked konkrétan nincs szükséged rá, csak egy jó kis dugás néha néha...hát ha neked ez így megéri..:D
2010. febr. 8. 00:30
 13/14 anonim ***** válasza:
Az én anyám is állandóan a munkahelyéről beszél,de ő inkább a rossz dolgokat, hogy már megint mevel idegesítették fel.Állandóan panaszkodik.Szerintem a barátnőd csak azért beszél erről,mert aki dolgozik az szinte többet van a munkatársaival mint a saját családjával,szóval félig meddig családtagoknak tartja őket.Valszeg napközben nem történik vele semmi izgi és ezért csak ez a téma marad neki.Kezdj el te is beszélni valamiről amivel leterelheted a témáról és hátha rátalálsz valami más dolgora amiről szivesen beszél.Kérdezz rá a szüleire, varátaira, h pl.mit szeretne csinálni, mik a vágyai és máris más téma lesz.Vagy mondd meg neki, hogy te is egész nap dolgoztál és nincs most hangulatod a munkára gondolni és beszéljetek más témáról.Hát ha így közelíted meg a dolgokat,akkor megérti.
2010. febr. 8. 06:23
 14/14 A kérdező kommentje:

Köszi!

az is baj lehet, hogy nincsenek nagyon barátai :(

szülei elváltak, még régen, az anyja meg egy állat....

teljesen lebecsmérli őt... na mindegy ez már más téma

megpróbálok 1-2 tanácsot

köszi mindenkinek! :D

2010. febr. 9. 20:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!