Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért beszél a barátnőm folyton a munkájáról?
Figyelt kérdés
- töviről hegyire elmondja mit hogy csinált, ki mit mondott... (idegesít)
1x felhoztam hogy ne csak erről beszéljen, erre megsértődött... mit csináljak ha nem vagyok kiváncsi, hogy kovács béla munkatársa mit evett aznap, és hogy a kolleganőjének milyen csizmája volt illetve hogy a munkát a kollega hol szúrta el, melyik percben?
2010. febr. 3. 11:06
1/14 anonim válasza:
betűzd el neki,hogy nem érdekel téged a munkaköri események-pletykák stb.
2/14 anonim válasza:
az en baratom is sokat mesél a munkájáról. de hát én me a suliról. ott vok a legtöbbet. a baratnőd meg munkan. azért beszél róla. de ha zavar, szépen mondd el neki, h nem vagy kiváncsi ennyire részletesen, és valtsatok temat. ennyire egyszeru :)
3/14 anonim válasza:
gondolom csak kommunikálni akar ... valószinüleg ha hazajönne a munkából és egész este nem szolna egy szót se, akkor meg az lenne a baj
ha ez ember lánya szinte az egész napját a munkahelyen tölti, akkor nem hiszem hogy nagyon tud másról beszélgetni ... talán vidd szórakozni hogy legyen más témája is
4/14 anonim válasza:
Most akkor találjon ki neked történeteket arról, hogy beköltöztek az ufók az irodába? :)
5/14 A kérdező kommentje:
vinném, de sohasincs kedve.....
2010. febr. 3. 11:15
6/14 anonim válasza:
ismerős a b.nőm mcdodaldsban dolgozott és teljesen be volt fásulva,sohasem lehetett vele elmenni,sehova,de jó hogy már nem vagyuk együtt,nem szeretem az ilyen energia vámpírokat.
7/14 A kérdező kommentje:
én is ezen gondolkodom hogy ő is vámpír(oska) de legalább a szex jó vele :)
2010. febr. 3. 11:51
8/14 anonim válasza:
nekem a pasim ilyen hogy állandóan a munka hogy ki mikor mit csinált mondja el hogy jó volt a mai nap a munkahelyen de nem kell részletezni hogy 8 órában mit csinált, de ha nem erről beszél akkor a kocsijáról másról nem is vagyis nem lehet vele másról beszélni mert akármi más téma csak halgat vagy igennel és nemmel válaszol kicsit idegesítő, sőt nagyon is ha meg megemlítem hogy ne beszéljen erről akkor megsértődik de semmi mást nem mond, erre sztem nincs megoldás mindig van valami megszálottsága és arról beszél egy két dologérdekli és csak arról beszél :S:S:S
9/14 anonim válasza:
Ha nincs közös témátok mi a fenéért vagytok együtt? Megőrülnék, ha nem tudnék a barátommal beszélgetni. Mellesleg én azt szoktam csinálni ha olyan téma van ami engem nem érdekel, hogy látványosan unatkozni kezdek. Hümmögök meg teátrálisan ásítást nyomok el. Ilyenkor mindketten elnevetjük magunkat, és elkezdünk másról beszélni:)
10/14 anonim válasza:
Nem értitek meg egymást jobb ha külön váltok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!