Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem lehet nekem is barátnőm?
Az van h én nem vgyok rossz. Sok lány mondott már rólam tök pozitív dolgokat.. De.. már 17 vgyok és hiányzik egy barátnő akivel nem csak 1 hétig lennék hanem jó sokáig. De én sajna nem vgyok ilyen ismerkedős fajta és a haverjaim sem. Nem tudok hol új lányokkal megismerkedni. Tudnátok esetleg vmi tanácsot adni h mit csináljak és hogy.
Jah és kiszögezném h a kretén kommenthuszárokra nem vgyok kiváncsi.
hiába írunk mi bármit is.
semmit sem fogsz tenni a jelenlegi állapotod ellen.
így hát szerintem COD.
21. század --> internet
Sokan hápognak miatta, de ne törődj velük, jó cucc. Még megjegyzés, hogy internet alatt nem a faszbúkot és társait értem.
Mint már mondtam ezekre nem vgyok kíváncsi. A baromságaidat inkább írd le egy darab papírra és röhögj rajta h milyen okos vagyés én mekkora hülye de lécci már ne ide..
egyépként az internet cuccok alatt mit értetek? mondanátok egy két példát??
húúha. hát...neten NE ismerkedj, bármennyire is 21. század, a legtöbb esetben semmi értelme. és (kötekedés nélkül) a kérdésed sem oké, mert "lehet" barátnőd.
egyébként vannak olyan pasik, akik nem járnak bulikba és mégis van nőjük. szóval a lényeg: egyrészt gondolom nem vagy ezzel egyedül 17évesen, másrészt meg ha nincs baj sem az önbizalmaddal, sem a kinézeteddel, akkor csak legyél türelmes, jönni fog a siker;)
15/l
11-01 14:21 vagyok, tényleg korai ezen aggódnod, de bárhol is ismerkedsz, ne úgy kezdd, hogy "szia, tetszel", csak próbálj meg ismerősöket szerezni, ne az legyen elsőre a cél, hogy akkor kapcsolat... mindenképpen szánj arra elég időt, hogy megismerd a másikat. Ne parázz nagyon rajta, ehhez nincs időkorlát ^^
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!