Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Komoly kapcsolatban élők, Ti...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Komoly kapcsolatban élők, Ti mennyi szeretkezésre vágytok, illetve mennyit szeretkeutek hetente?

Figyelt kérdés
A másik pedig, hogy ha negatìv irányú változás történne aszexuális életében, mit reagálnátok? Nem arra akarok kilyukadni, hogy nem szexelnétek meg semmi szexualitás nem lenne, hanem csökkene a száma, de annak ellenére is rajongnál érte, szerelmes lennél belé, vagy végetvetnél a kapcsolatnak? Komoly válaszokat kérnék.
2014. dec. 22. 19:32
 1/10 anonim ***** válasza:
Minél többre (férfi)
2014. dec. 22. 19:33
 2/10 anonim ***** válasza:
Szex heti 8-9 alkalom van. 7-nél kevesebb már kevés lenne.
2014. dec. 22. 19:34
 3/10 To7ka ***** válasza:

Komolyabb kapcsolatban is inkább a hangulat dönt. Ha vonzódsz a másikhoz akkor nincs találkozás hancúrozás nélkül (legyen az bárhol), ha kicsit megszokottá vált a kapcsolat az évek alatt és inkább lelki síkra terelődött (nagyon jól megértitek egymást de annyira nem indultok be a másiktól), akkor lehet hetente 1-2 csak, és még mindig minden jó.

Ha még ez is tovább csökken, az nálam pl nem tesz jót egy kapcsolatnak. Ha megvan a kezdeti vonzalom az évek után se csillapodott, ha meg mással mégis, és még a heti 1-2 is kezd elmúlni, ott már mindig más problémák is voltak.

Szóval én úgy vettem észre a szex drasztikus csökkenésével együtt romlik el a kapcsolat, nem az miatt, illetve a kapcsolat romlásának a következménye az egyre ritkább szex. Persze még apuka nem voltam:) Az megint más..

2014. dec. 22. 19:39
 4/10 anonim ***** válasza:

Heti 2-3 alkalmat tudunk összehozni, nem tudunk többet. Nekem ez így elég.

A másikra pedig az a válaszom, hogy mind a két félen múlik, meg tudják-e beszélni a dolgokat. Ha mindig durci megy, mielőtt ágyba kerülünk annak nem lesz jó vége úgy sem.

2014. dec. 22. 19:40
 5/10 anonim ***** válasza:
Jelenleg szingli vagyok, de kapcsolatban a heti 4-5 szexet minimum "elvárok", bár ez hülye szó rá. De a legjobb, ha minden nap van. És igen, szakítottam már amiatt pasival, mert eleinte napi 3 is volt a "beetető időszakban", majd mikor már megszokta, hogy vagyok neki, egyre kevesebbet szexeltünk. A végén eljutottunk oda, hogy kéthavonta egyszer nagy nehezen sikerült rávenni. Természetesen szakítottam. Mit szeressek és miért rajongjak egy közel aszexuális férfiban, aki folyamatosan kifogást keres, hogy miért nem akar épp hozzádérni, és hogy neki mennyi baja van az életben, pont nem érdekli most őt a szex, hagyjam már békén... Így is sokáig húztam mellette, hónapokig játszottuk ezt, hogy eleinte két hetente, majd havonta, majd két havonta volt szex. Elpazaroltam rá kb. fél évet. Soha többet ilyet.
2014. dec. 22. 20:13
 6/10 anonim ***** válasza:

Egyelőre még a heti 4-5 teljesen jól megvan, és ez nekünk elég is :)

Ha ennél kevesebb lenne, azért egy ideig bizonyára tolerálnám, főleg, ha indoka van rá (sokat dolgozik, fáradt, stresszes, beteg, stb). De ha állandó jelleggel van kevesebb szex az igényeltnél (heti 1-2 még talán elfogadható lenne, bár azért az már nem lenne teljesen kielégítő mennyiség), akkor nyilván megbeszélném vele, hogy mégis, mi a baj. Ha belőlem/velem való szexből ábrándult ki, akkor megoldást keresnék, ha nincs, nem tudjuk megoldani, akkor természetesen véget vetnék a kapcsolatnak. Ha egyéb oka van, amit meg lehet beszélni, meg lehet érteni, akkor szerintem ezzel együtt tudnék élni.

2014. dec. 22. 21:04
 7/10 anonim ***** válasza:

Nálunk sok mindentől függ, átlagban úgy kétnaponta csináljuk. Több mint egy éve vagyunk együtt, és négy hónapja költöztünk össze. Kettőnk közül nekem van nagyobb szexuális étvágyam, de őt sem kell sokat győzködni :P csak van, hogy ő lassabban hangolódik rá. Ha csökkenne az együttlétek száma, igyekeznék megoldást találni. Voltam már együtt olyan fiúval, aki nagyon ritkán akarta csinálni, bőven beérte kéthetente 1x-2x, hát azt nagyon nehezen viseltem...

25/l

2014. dec. 22. 21:10
 8/10 anonim ***** válasza:

6 éve vagyunk együtt, de külföldön dolgozik, kb. havonta-másfél havonta jár haza, de akkor több napra. Ilyenkor ált. minden nap van szex, van, hogy egy nap többször.

Ha huzamosabb ideig (több hétig) vagyunk együtt, akkor kb. 2-3 naponta. Ha együtt élnénk, szerintem nekem kb. ennyire lenne szükségem.

2014. dec. 22. 21:39
 9/10 anonim ***** válasza:

lassan 2 éve leszek együtt a párommal. és nálunk nem hetente van szeksz, hanem havonta max 2x-3x... a 3 már ritka. és miattam "kell" neki ezt kibírnia. én nekem nem kell több(még ennyi se kellene bah). nem tudom, meddig fogja bírni. :D

negatív? ennél negatívabb lehet? :)

semmi szekszualitás nincs szinte köztünk. de szeret és én is szeretem őt. kell még más?

2014. dec. 23. 16:06
 10/10 anonim ***** válasza:

"semmi szekszualitás nincs szinte köztünk. de szeret és én is szeretem őt. kell még más?"

Igen, kell. Szex. Engem is szeretett az a pasim, akit elhagytam a kevés szex miatt. Sokra mentem vele, hogy elmondta, meg ölelgetett, mikor folyamatosan frusztrált voltam a szexhiány miatt. Ő is ugyanezzel jött, hogy ha szeretjük egymást, akkor ez nem okozhat gondott. Okozott, mert kiszerettem belőle és így már nem volt elég az így szeretlek-úgy szeretlek duma ahhoz, hogy vele maradjak.

2014. dec. 23. 18:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!