Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki nem boldog szinglin, kapcsolatban sem lesz az?
Van ez a felvetés, miszerint a boldogság bennünk van, minden más kamu.
Tehát:
-Aki nem boldog szinglin, kapcsolatban sem lesz az
-Aki nem boldog egy rossz kapcsolatban, működőben sem lesz az
-Aki nem boldog szegényen, gazdagon sem lesz az
-Aki nem boldog betegen, egészségesen sem lesz az
-Aki nem boldog magányosan, barátokkal sem lesz az
Mert hogy a boldogság bennünk van, és akinek erre megvan a képessége, a legélhetetlenebb helyzetekben is megtalálja a pozitívumokat, és boldog.
Mi a véleményetek erről?
Hosszan kifejtve, ha kérhetem.
a pina meg a csoki boldogságot szabadít fel az emberben.
még még pár dolog de hadd ne soroljam :D
Nem feltétlen hozható össze a szingli boldogtalanság a kapcsolatban élők boldogtalanságával.
Az viszont már igen, hogy a szinglin hülye, az kapcsolatban is hülye marad.
Gondold végig, hogyha boldogtalan vagy, önbizalomhiányos, milyen szerepet fog a párod betölteni az életben. Ha benned nincsenek rendben a dolgok, akkor a párod a mankód lesz, akit ki fogsz használni arra, hogy elhitesd magaddal, hogy minden rendben. Csakhogy ez hazugság. A gyávaságodat mutatja, ha színfalak, mankók mögé bújsz, hogy ne kelljen szembenézned az igazsággal. A többire is ugyanez érvényes. Ráadásul a párkeresésre is kihatással lesz. Csak úgy kíváncsiságból, te melyikben laknál szívesebben?
1: [link]
2: [link]
Mindkét ház te vagy. Az első az önbizalomhiányos állapotodat mutatja, míg a másik azt, amikor megtaláltad a belső békédet. Így látnak mások is téged.
A többire ugyanez érvényes.
21/L
Én elvagyok egyedül, ugyanakkor hiányzik az érintés; egy engem megértő, vonzó nő társasága.
Utálom ezt a szót egyébként, hogy "boldogság", mert mindenki mást ért alatta. Itt most arról van szó, hogy a másik ne azért kelljen, hogy meghatározza az értékedet, hanem azért, hogy megoszthassátok egymással az élet szépségeit.
Szerintem először az embernek önmagában kell rendet tennie, bár hatalmas önbizalomnövelő, ha van egy párja, aki biztatja és vonzónak látja.
19/L
A kettőnek kb semmi köze egymáshoz.
Aki kapcsban van az a másik miatt boldog aki szingli az meg v az a fajta ki kapcsot akar v az amelyik semmi pénzért nem akarna.
Na én az utóbbi vagyok részemről már kialakultak olyan dolgaim amiről nem mondanék le mert pont ez tesz boldoggá. Sok alvás, kávé, internetezés zene hallgatás, h senki nem zavar zuhanyzás közben....
De ha v kinek egy kapcs v a szex jelenti a boldogságot és nm jut hozzá na akkor nagy sz@rban van.
Szerencsére nekem ilyen gondom nincs és nem is lesz soha.
Én szabad vagyok nekem jó így, de ismerek társ függőt aki bárkiivel összejönne csak ne legyen egyedül.
Ízlések és...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!