Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Friss (max. Egy éves) kapcsola...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Friss (max. Egy éves) kapcsolatban élők! Ti a párotokkal töltitek a karácsonyt?

Figyelt kérdés

2014. dec. 15. 21:21
 1/6 anonim ***** válasza:
15 éves vagyok, tehát nagyjából megoldhatatlan h vele legyek egész karácsonykor, de 26-án átjönnek :3 fél éve vagyunk együtt
2014. dec. 15. 21:22
 2/6 anonim ***** válasza:
47%
Mi nem. 7 hónapja vagyunk együtt (22 évesek vagyunk),. Tudom, h mehetnék hozzájuk volt róla szó, de szerintem karácsonykor mindenkinek a saját családjánál a helye, legalábbis szenteste biztosan. első illetve második napján szívesen mennék, de akkor is rokonság jön, nem is egy várisba élünk, h csak úgy táruccanjuk, úgyhogy nem töltjük együtt, majd utána találkozunk és inkább aszivlesztert töltjük együtt
2014. dec. 15. 22:21
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm, hogy írtatok. Mi hét hónapja vagyunk együtt, mindketten külön élünk, tehát nem szülőkkel. Ő a családjával tervezi a karácsonyt, velem nem, és nagyon rosszul esik, hogy rám nem is gondol. Amúgy 50 km-re lakunk egymástól.
2014. dec. 16. 20:26
 4/6 anonim ***** válasza:

2. vagyok

Lehet csak úgy van vele, h te is a családoddal képzeled. Én sem hívtam magamhozt a barátom, mert mikor ott voltam nálunk és apukája kérdezte h hogy tervezzük a karácsnyt, barátom egyből rávágta, h külön, mert ő is szeretne a családjával lenni ilyenkor. Mondjuk én ezt megértem, nem is érezném jól magam ha ő nem érezné jól magát itt, mert inkább a családjával lenne

2014. dec. 16. 21:44
 5/6 anonim ***** válasza:
Az én kapcsolatom már nem "friss", és együtt is élünk, de a korábbi tapasztalataimról tudok beszélni. Az előző párkapcsolataimban úgy ment a dolog, hogy 23-án karácsonyoztunk egyet kettesben, és utána a tényleges karácsony (24-25-26) mindenkinek a maga családjával ment.
2014. dec. 16. 21:47
 6/6 anonim ***** válasza:
Mi a szentestét a közeli családdal otthon töltjük, 25.-én vagy 26.-án viszont a nagyobb családi körében lesz karácsonyi ebéd, ahová engem is szeretettel várnak:) Örülök hogy meghívtak, mivel nálunk a kis család még így az ünnep alkalmával sem gyűlik össze(régen persze nem így volt, dehát változnak az idők..) tehát mind a három nap szinte csak itthon ülnénk a tv előtt. Így viszont egy nagyobb családi körben lehetek, megismerhetem jobban a családját.:) Nagyon jól esett, hogy meghívtak! 4, lassan 5 hónapja vagyunk együtt és 18 évesek vagyunk.
2014. dec. 17. 10:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!