Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elfogadott/ normális ha egy nő titkolja egy pasi előtt hogy 6 éve boldog kapcsolatban él?
A srác tetszik neki, elcsábította de közben van barátja. A srác már teljesen oda van érte, a nő facebookon elrejtette a kapcsolati állapotát h ne legyen nyoma, de a barátjánál még minden változatlan, meg a barátja megy vele mindenfele melóból viszi haza stb. Nekem tetszett a pasi de lenyùlta ez a nő, már tudom h sose fogom érdekelni a srácot, de iszonyat bánt h így hülyére veszi, nekem is rosszat tett, meg a barátjával is tisztességtelen. Én meg neki sirtam el mindent a sráccal kapcsolatban mert azt hittem barátnők vagyunk. Egy helyen melózunk igy marha kellemetlen a srác előtt is szégyenlem magam, sose volt nagy önbizalmam, a nőt meg nem értem mit miért tesz de visszataszító.
25 /L
mert egy lelki nyomoronc
te meg ne szégyelld magad,neked van erre a legkevesebb okod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!