Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak azzal fekszel le akit szeretsz vagy azzal is aki iránt nem érzel szerelmet?
2.-nak gratulálok, h ilyen sok kisfiú és kislány apukája már....
letudok feküdni azzal is akibe nem vagyok szerelmes, csak nem szoktam. de voltmárrá példa.
Utolsó, felpontoztalak, végre egy 14 éves lány, aki NORMÁLISAN gondolkodik...
on: általában igen, de előfordult már olyan, hogy nem szerettem az illetőt..
17/L
Nekem általában kellett némi fizikai vonzalom..de sajnos volt olyan,hogy a fizikai és a lelki vonzalom-fellángolás is az első szex után elmúlt véglegesen...volt hogy 2-3hét után múlt el.És nem volt megcsalás,sem csalódás,becsapás,mégsem alakult ki több csak némi szex,beszélgetés,1-2 iszogatás,eljárás ide-oda.Néha ilyen is kell.Tanulópénz.Volt,hogy azt hittem szerelmes vagyok,és ez 2hónapig tartott,és a szexkor olyan szinten megundorodtam az illető girhes vékony testétől,hogy másnap szakítottam vele.Dúrva,mi?
Hálisten több tapasztalat után,sikerült megtalálnom azt,aki külsőre és belsőre is tökéletes.Szerelemből szeretkezek vele:)és imádom.Vele a legjobb a szex.Hiába volt orgazmusom olyannal,akivel nem alakult ki kölcsönös szerelem,és tartós kapcsolat...orgazmus nélkül is imádok szeretkezni azzal,akit szerelemmel szeretek:)jelenleg:)üdv. 22L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!