Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
20 feletti lányok! Ti nagyon megsértődnétek, hogy nem kapnátok semmit karácsonyra a barátotoktól?
Figyelt kérdés
2014. dec. 22. 16:39
11/14 anonim válasza:
Nem zavarna, majd meglepem saját magam fizetéskor. :D
12/14 anonim válasza:
Nos, ha az anyagi helyzete miatt nem engedhetné meg a párom ( amivel feltételezem én is tisztában lennék) , akkor nem haragudnék meg. Nem azért szeretem mert ajándékokat vesz nekem, tök mindegy, hogy karácsony vagy sem.
Viszont anyagi helyzettől függetlenül ha tudja a párom, hogy karácsony jön, legalább valami "filléres" dologra spóroljon ( ha tud). Főleg ha eddig mindig kölcsönös volt az adok-kapok!
De ez nem szakító ok, normális kapcsolatban.
13/14 anonim válasza:
Ha így lenne megbeszélve, akkor nem. De ha megbeszélnénk, hogy lesz ajándék, vagy csak úgy alapjáraton erre készülnénk, mert ez a természetes, és én vennék neki, ő meg közölné, hogy nem vett/készített semmit, az elég szarul esne. Nyilván nem várnám és nem is vártam soha senkitől, hogy berakjon a fa alá egy ékszerboltot, de egy tábla csoki, egy üveg ital, amit együtt ihatunk meg, vagy valami apróság nem hiszem, hogy ne telne ki bárkitől. Én sem szoktam vagyonokat költeni ajándékra, de mindig tudok hasznosat adni azáltal, hogy figyelek a környezetemre és észreveszem az elejtett kis mondatokat, hogy ki mire vágyik. Volt már, hogy fokhagymnyomót adtam egy barátnőmnek, aki karácsony előtt költözött új lakásba, és hiányolta, de mindig csak halogatta a megvásárlását... 300 forintomba került.
14/14 anonim válasza:
Igen, megsértődnék. Jelképes apróságokat nem nagy dolog beszerezni, plusz nem csak tárgyakat lehet ajándékozni. Nagyon megsértődnék, mert ez azt jelenti, hogy cseppet sem gondol rám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!