Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
20 feletti lányok! Ti nagyon megsértődnétek, hogy nem kapnátok semmit karácsonyra a barátotoktól?
Figyelt kérdés
2014. dec. 22. 16:39
1/14 anonim válasza:
Sértődést kell adni, probléma megoldva! :)
2/14 anonim válasza:
Igen, elég nagy bunkóság lenne!
3/14 anonim válasza:
Nem sértődnék meg, én annak is örülök, hogy lekocsikáz mindig hozzám. De volt olyan is, mikor megbeszéltük, hogy egymásnak nem veszünk semmit, elég kiadás már az is, ha családunknak, barátainkat megajándékozzuk.
4/14 anonim válasza:
szerintem ez nem sértődés kérdése. karácsonykor aki nem vesz semmi a párjának az nem szereti. tudjátok ez a szeretet ünnepe lenne
5/14 anonim válasza:
3 vagyok jó hülyén fogalmaztam bocsánat.
6/14 anonim válasza:
1tábla csokit legalább. nem kötelező hónapokkal előre elkezdeni félretenni a fizubol
7/14 anonim válasza:
Az exem kikötötte, hogy nem vehetek neki semmit karácsonyra
8/14 anonim válasza:
IGEN!!! SZAKÍTÓ OK!!! HA NEM HOZZ AJÁNDÉKOT INKÁBB NE IS JÖJJÖN!!
9/14 anonim válasza:
mi előre megbeszéltük, h nem veszünk semmit
10/14 anonim válasza:
Attól függ...ha eddig minden évben kaptam tőle valamit és én idén is készülök neki valami meglepivel, akkor rosszul esne, hogy nem kapok semmit. Ha viszont előre meg beszéljük, hogy nem veszünk egymásnak semmit, akkor nyilván nem zavarna. Volt ilyen, úgy voltunk vele, hogy azt a pénzt amit karácsonyi ajándékra költenénk félretesszük és elmegyünk belőle wellness hétvégére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!