Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ebben a helyzetben mit tegyek?
Előző kérdésem:
Van egy lány(15) és van neki egy "barátja"(pasija) akit igazán nem is szeret. Merta srác kollégista egy másik városban ami messze van innen ahol én(17/F) és a lány is lakik. A lánnya én nagyon jóban vagyok és elmondta hogy nála ez így nem fog működni és mivel ő igényeli azt hogy mindennap lássa az aktuális barátját(pasiját) csak idő kérdése és szakít a sráccal ők korábban jóbarátok voltak csak a srác akarta a járást a lány még mindig csak barátként szereti és barátságból van vele mert a srác kötődő típus és a lány tudja hogy a srác nagyon kilenne borulva és csak ezért nem szakít vele. Na a lány szereti ha minden nap látja az barátját(pasiját) a srác ezt nem tudja neki megadni most is már vagy 2-3 hete nem látták egymást.
Az én kapcsolatom a lánnyal különös.: csak MSN-en beszélünk de órákig és bármiről, bármit megtudunk beszélni szóval nagyon jól elvagyunk és olyan témák is feljönnek amik nem barátok közé valók! Én úgy érzem hogy szeretem őt, bár ezt (szerintem) ő is sejti vagy csak azt hogy szeretnék tőle valamit. Nem tudom ez sokat jelent-e de van olyan becenevünk amit csak egymásra használunk, és szinte mindennaposak az olyan kép cserék hogy én küldök magamról, ő magáról. Egyébként egy suliba is járunk csak én először sulin kívűl szeretnék vele találkozni egy séta, beszélgetés 4 szemközt. Ő is szeretne már így találkozni csak sajnos nem jön össze a dolog. Mert ő délutánon ként vagy edzésen van vagy a barátnőjével. Most hétvégén talán össze jöhet a dolog.
Szóval az lenne a lényeg hogy én megtudnám neki azt adni amit más nem. Nagyon szeretnék vele lenni egyszerűen kívánom az ölelését a csókját azt hogy eggyütt lehessünk.
Mit tegyek??????
Nagyon köszönöm annak aki (értelmes)választ ad!!!!!!
Kérlek segítsetek!
AZ ÚJ KÉRDÉS VALÓDI MAGYARÁZATA!!! (ITT LENTEBB!!)
Előző kérdésem folytatása:
Ezek alapján mit tegyek??? A lány azt mondja hogy nem szeretne barátságnál többet, de én úgy érzem hogy ez nála nem 100%-os kijelentés, nincs tisztában az érzéseivel. Mert ahhogy a kérdésben olvasható eléggé komoly a "kapcsolat" tudja hogy én szeretnék vele járni. Csak attól fél ha megpróbáljuk akkor már nem tudna barát-barátként tekinteni rám. Én mondtam neki hogy részemről tudnék utána barátként tekinteni rá!! Pedig imponálunk is egymásnak. Hogy ha(nyáron) te pl.: eljösz fürdeni, akkor te eljösz csónakázni (nem pont ez a lehetőség áll fent de mindenképpen ilyesmiről van szó: fürdés, csónakázás, vizibiciklizés). Mit tehetnék hogy több is legyen???
Bár szerintem több van csak a lány nincs vele tisztában. De nagyon jól megértjük egymást a világon mindenről tudunk beszélgetni. És becézgetjük is egymást. És tetszünk is egymásnak! Elfogadjuk egymás 100%-ig!!
Esetleg valentín napi ötlet?? a változtatásra??
Köszönöm szépen annak aki segít!!!!!
hm..
a lány szakított már a barátjával?
de ha ennyire biztos vagy a dolgokban hogy minden 100%-os, rengeteg témátok van áldásom rátok... csak ne unjátok meg egymást.. és sajnálom azt a fiút aki a lány mostani barátja (ha már nem szakított vele)
ja bocsánat az lemaradt hogy már nincsenek eggyüt
de nem volt köztük komoly a kapcsolat a lány már előre megmondta nekem
Szia :))
Aranyos h igy szereted a csajszi.De te nyiltan kijelented h a csaj nincs tisztában a z érzéseivel.Amit te érzel azt te érzed,amit ő azt ő.Nem tudhatod h mit érez irántad.Lehet h tényleg annyira megkedvelt,h szinte nem tudja elképzelni a napját nélküled,anélkül h beszélgetnétek,de az még nem jelenti azt h szerelmes beléd,vagy csak szeret téged.Szerintem örül h talált egy aranyos és normális pasit,akivel tud beszélgetni és megérti magát.Egy szóval nagyon jó barátnak tart.Szerintem ez minden.De ez még nem jeleneti azt h nem próbálkozhatsz,ez csak az én véleményem .
ja igen mindennap beszélünk jobb esetben 3-4-5 órát
rossz esetben edzése van / nekem van edzésem: akkor 2-3 óra
Szia!
Hívd el a lányt valahová és beszélgessetek sokat, nagy kalappal:)
Most hogy már nincs együtt a pasijával szabad az út.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!