Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tudok vele szakítani? Lent.
Mindenféleképpen mond meg neki.
Rosszabb lesz a helyzet..
ne sajnáld ennyire...(bár tudom milyen érzés)
lépned kell...
Szia(sztok)!
Nekem is ez lenne a kérdésem! Csak nem akarok még többet gyártani... Szóval van a barátom akivel már lassan kb. 5 hónapja járunk és még mindig csak a szájra pusziig jutottunk el/ott tartunk. NEm ez lenne a baj mert neki én vagyok az ELSŐ. Az elején minden olyan jól indult. Csak aztán egyre kevesebbet találkoztunk és a végén már olyan volt, hogy 1 hónapig nem találkoztunk! Alig beszélgetünk mindig csak a tipikus "Szia! Mizu?" "Hello! Nem sok. Veled?" "Velem se több. Hogy vagy?" "Ó, jól köszi. Te?" "Én is..." és úgy kb. ennyi. Próbáltam vele megbeszélni a dolgot. Azt hittem/reméltem, hogy majd újra fellángolok, hogy újra megszeretem. De Ő már eleinte fogva sokkal, de sokkal jobban szeretett, mint én őt. És most is... Állandóan irja, hogy "Szeretlek" és azt várja, hogy irjam vissza, hogy én is vagy ilyet reagáljak. Msn-re is kiirta a nevem szivekkel meg minden! Én is szeretem őt. Csak az a gond, hogy nem úgy és nem annyira. NEm szerelemből...
Már több hónapja becsapom magam meg őt és tudom, hogy ennek véget kell vetni. Csak nem tudom hogyan... Nincs pofám valóságban szakitani vele. De nem tudom, hogy hogy mondjam el neki, hogy ne fájjon annyira és ne érezze "sablon" dumának. Az egész kapcsolat befullott. Többnyire a beszélgetés hiányában. De az még semmi lenne ahhoz képest amilyen "sokat" találkoztunk. Léci segitsetek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!