Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Egyszerűen nem tudok vele...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyszerűen nem tudok vele szakítani. De miért?

Figyelt kérdés

Több mint egy éve együtt vagyok a barátommal. Úgy érzem h ráuntam a kapcsolatra, nekem már nem megy úgy mint az elején. Szeretnék kicsit szabad lenni, de közbe bennem van az is h jó vele lenni. Akárhányszor felhoztam neki a témát, h nekem nem Ok az egész, vhogy mindig levág egy olyan szöveget, amitől beadom a derekam és vele maradok. Nem értem magam. Sajnos olyan természetű vagyok h inkább én szenvedek, minthogy másnak fájdalmat okozzak. Mit tegyek? Vele maradjak, vagy ne törődjek vele és szakítsak? Ti mit gondoltok erről?

16/L

2011. aug. 14. 21:38
 1/10 anonim ***** válasza:
67%
csald meg azt szakít majd ő veled :D
2011. aug. 14. 21:39
 2/10 anonim ***** válasza:
61%
játszatok agy király katonát:D
2011. aug. 14. 21:40
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Ezt ne! Találsz másikat még nagyon fiatal vagy.
2011. aug. 14. 21:50
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
tarts ki a véleményed magad, és ne hagyd, hogy lyukat beszéljen a hasadba. ne sértőn, hanem finoman de mégis határozottan és őszintén mondd el amit érzel. te is megkönnyebbülnél tőle...ne húzd a dolgot. sok sikert !
2011. aug. 14. 22:00
 5/10 anonim válasza:
100%
Esetleg lehet azért nem tudsz vele szakítani mert szereted? Írtad hogy jó vele lenni akkormeg? tudom nem egyszerű egy ilyen dologba dönteni, De legyen egy nap mikor tényleg megmondod neki hogy neked nem jó ez így és próbáljátok megbeszélni még ha van rá esély de mindenképp beszélj vele. sok szerencsét!!
2011. aug. 14. 22:01
 6/10 anonim ***** válasza:
*véleményed mellett bocsi:D
2011. aug. 14. 22:01
 7/10 anonim válasza:
Jah és esetleg lehet hogy van igazság abban a szövegben amit mond? 22:01 voltam
2011. aug. 14. 22:17
 8/10 A kérdező kommentje:
Sokszor úgy érzem h már feleslegesen vagyok vele, nem érzek iránta semmit. De amikor ezt elmondom neki, jön a szöveggel hogy ő cseszte el meg h tudja h én nagyon szeretem őt stb. Ilyenkor úgy vagyok vele h igaza van, vele maradok, majd megint jön h elbizonytalanodok :(
2011. aug. 14. 22:58
 9/10 anonim válasza:
De ha akkor úgy vagy vele hogy igaza van és te is azt érzed hogy igaza volt akkor mi billent ki ebből? mert valami oka van neki hogy ha ez mindig eljön nálad.
2011. aug. 14. 23:20
 10/10 A kérdező kommentje:
Sok kis apróság, van h azt akarom h szabad legyek, vagy amikor barátom furcsán viselkedik velem..
2011. aug. 15. 09:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!