Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon gáz, hogy én még udvarolni szeretnék?
Kedves kérdező! A szívemböl szóltál! És igaza van a többieknek is, vannak még olyan lányok akik ezt szeretik amit leirtál
hozzászólónak is, vannak még olyan l2
Azok a lányok akik komolyabb kapcsolatra vágynak pont az ilyen stílusú pasikat keresik :)
Légy büszke erre és sok sikert. Hidd el, hogy sokan meg fognak ezért becsülni.
Én annyit tennék hozzá, hogy a bulizós-ivós-cigizős életmódnak szerintem semmi köze ahhoz, hogy a pasi mennyire tiszteli a nőt. Otthon ülve is tud egy pasi tapló lenni, meg kocsmában is udvarias.
A tisztelet, udvarlás, nem lerohanás minden nőnek jól esik, akiknek úgy néz ki, hogy nem, azok szerintem annyi bunkóval találkoztak, hogy már letettek erről.
29/N
02.02 19:50
El sem hiszem,hogy van ilyen lány.
Én meg ilyen lányt keresek.
Kérdező.
Én 25 vagyok és szerintem is értékes az udvarlás akapcsolat elején.Szerintem is valami olyasmi amit enm kell elsetni.
Amit rsz a mai lányokról,főleg afiatalabbakról abban szerintem is igazad van.
Érdekkapcsolatok,ha valaki udvarolni szeretne vagy csak egyszerűen nem rohanja le.nem elég rámenős már nem is kell ,mert határozatlan meg gyáva.
Sok sikert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!