Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nagyon gáz, hogy én még...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon gáz, hogy én még udvarolni szeretnék?

Figyelt kérdés
Kicsit régi vágású vagyok, de sajnos a legtöbb mai lánynak ez nem nagyon jön be. Legtöbb iszik, cigizik és érdekkapcsolatokat teremt. Sokan erre még büszkék is. Én viszont olyat keresek, ki még meg tudja becsülni azt a fiút, ki udvarol neki, és nem akarja elkapkodni a dolgokat. Szerintetek nagyon gáz? (Ha nem pontos a kérdés, akkor nyugodtan kérdezz és pontosítok rajta. Ha nem osztanád meg a válaszod mindenkivel, akkor írhatsz privát üzenetet is.) 19F
2010. febr. 2. 19:17
1 2
 11/17 anonim válasza:

Kedves kérdező! A szívemböl szóltál! És igaza van a többieknek is, vannak még olyan lányok akik ezt szeretik amit leirtál

hozzászólónak is, vannak még olyan l2

2010. febr. 2. 21:54
 12/17 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, és már legalább tudom, hogy vannak még olyanok akiknek ez még tetszik. Csak az még gondom, hogy személyesen egy lányt sem ismerek, kit így vehetnék le a lábáról. Tud valaki esetleg még ebben is segíteni?
2010. febr. 4. 17:49
 13/17 anonim ***** válasza:

Azok a lányok akik komolyabb kapcsolatra vágynak pont az ilyen stílusú pasikat keresik :)

Légy büszke erre és sok sikert. Hidd el, hogy sokan meg fognak ezért becsülni.

2010. febr. 6. 00:22
 14/17 anonim ***** válasza:
Ilyen srácból kellene sokkal több, mint amilyen te vagy.
2010. febr. 6. 00:29
 15/17 anonim ***** válasza:

Én annyit tennék hozzá, hogy a bulizós-ivós-cigizős életmódnak szerintem semmi köze ahhoz, hogy a pasi mennyire tiszteli a nőt. Otthon ülve is tud egy pasi tapló lenni, meg kocsmában is udvarias.

A tisztelet, udvarlás, nem lerohanás minden nőnek jól esik, akiknek úgy néz ki, hogy nem, azok szerintem annyi bunkóval találkoztak, hogy már letettek erről.

29/N

2010. febr. 6. 01:17
 16/17 anonim ***** válasza:
Itt sokan így beszélnek, nem a kedves kérdezőt akarom megsérteni, de a nők is, itt , hogy ilyen meg olyan asira vágynak, való életbe ez nem így van... most vagy én járok rossz helyen, vagy azt elvet használjuk, hogy a weboldal sokat elbír...
2010. febr. 6. 08:32
 17/17 anonim válasza:

02.02 19:50

El sem hiszem,hogy van ilyen lány.

Én meg ilyen lányt keresek.

Kérdező.

Én 25 vagyok és szerintem is értékes az udvarlás akapcsolat elején.Szerintem is valami olyasmi amit enm kell elsetni.

Amit rsz a mai lányokról,főleg afiatalabbakról abban szerintem is igazad van.

Érdekkapcsolatok,ha valaki udvarolni szeretne vagy csak egyszerűen nem rohanja le.nem elég rámenős már nem is kell ,mert határozatlan meg gyáva.

Sok sikert.

2010. febr. 6. 10:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!