Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nagyon gáz, hogy én még...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon gáz, hogy én még udvarolni szeretnék?

Figyelt kérdés
Kicsit régi vágású vagyok, de sajnos a legtöbb mai lánynak ez nem nagyon jön be. Legtöbb iszik, cigizik és érdekkapcsolatokat teremt. Sokan erre még büszkék is. Én viszont olyat keresek, ki még meg tudja becsülni azt a fiút, ki udvarol neki, és nem akarja elkapkodni a dolgokat. Szerintetek nagyon gáz? (Ha nem pontos a kérdés, akkor nyugodtan kérdezz és pontosítok rajta. Ha nem osztanád meg a válaszod mindenkivel, akkor írhatsz privát üzenetet is.) 19F
2010. febr. 2. 19:17
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem gáz! Sőt! Tiszteletem! : D
2010. febr. 2. 19:19
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
dehogy gáz, sőt!!!
2010. febr. 2. 19:19
 3/17 anonim ***** válasza:
100%

Az istenit..:D

Pont ilyen pasira vágyok mint te...de hiába:)

21/L

2010. febr. 2. 19:21
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
ÉN IS OLYAN VAGYOK! ; D
2010. febr. 2. 19:22
 5/17 anonim ***** válasza:
100%

Én is ilyen pasira vágyok mint te!:)

Sajnos körülöttem nincs egy "normális" fiú sem:(

16/L

2010. febr. 2. 19:26
 6/17 A kérdező kommentje:

Köszi mindenkinek a gyors és egyértelmű válaszát.

19:26 - Ha gondolod ismerkedhetünk. Csak írnod kell, mert én nem tudok neked.

2010. febr. 2. 19:31
 7/17 anonim ***** válasza:
100%

énis jobb szeretem az udvarlást, mint a helyből letámadást, és nem részesítem előnyben a nő kezdeményez dolgot, ezért mindig leis szólnak h hogy lehetek ennyire prűd, meg maradi.

hát istenem, nemarrólvanszó h nemvagyok bátor, bátorságom lenne hozzá, csaképpen én szeretem azt a szokást amikor a pasi kezdeményez, ő jön ioda, érdeklődik, stbstb. jeleket persze küldök, ha nekemis bejön. és szeretem a hosszú udvarlási fázist is, sztem az udvarlás, randizgatás, ismerkedés az szerves része egy kapcsolatnak, és ezek nagyon szép, és jó idők, nemszabadna elhanyagolni. izgatottan várni h mikor lesz első csók, vajon milesz a kövi randin, vajon közeledik-e, hogyan? vajon mikor fogja meg a kezem, stbstb. ezek mind nagyon izgalmas és szép dolgok.

24L

2010. febr. 2. 19:50
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
Bár több lenne belőled...
2010. febr. 2. 19:56
 9/17 anonim ***** válasza:
Kedvesem is ilyen. :)) A lehető legpozitívabb dolog. Csak vigyázz, mert nem igaz,hogy csak egy pasi tud kihasználni egy csajt, fordítva is igaz...
2010. febr. 2. 20:11
 10/17 anonim ***** válasza:
Szerintem minden lány szereti ha udvarolnak neki,még az is aki állandóan bulizik,és olyan vagánynak tartja magát.Belülről mindenki erre vágyik.
2010. febr. 2. 20:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!