Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon gáz, hogy én még udvarolni szeretnék?
Az istenit..:D
Pont ilyen pasira vágyok mint te...de hiába:)
21/L
Én is ilyen pasira vágyok mint te!:)
Sajnos körülöttem nincs egy "normális" fiú sem:(
16/L
Köszi mindenkinek a gyors és egyértelmű válaszát.
19:26 - Ha gondolod ismerkedhetünk. Csak írnod kell, mert én nem tudok neked.
énis jobb szeretem az udvarlást, mint a helyből letámadást, és nem részesítem előnyben a nő kezdeményez dolgot, ezért mindig leis szólnak h hogy lehetek ennyire prűd, meg maradi.
hát istenem, nemarrólvanszó h nemvagyok bátor, bátorságom lenne hozzá, csaképpen én szeretem azt a szokást amikor a pasi kezdeményez, ő jön ioda, érdeklődik, stbstb. jeleket persze küldök, ha nekemis bejön. és szeretem a hosszú udvarlási fázist is, sztem az udvarlás, randizgatás, ismerkedés az szerves része egy kapcsolatnak, és ezek nagyon szép, és jó idők, nemszabadna elhanyagolni. izgatottan várni h mikor lesz első csók, vajon milesz a kövi randin, vajon közeledik-e, hogyan? vajon mikor fogja meg a kezem, stbstb. ezek mind nagyon izgalmas és szép dolgok.
24L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!