Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális dolog ez egy "párkapcsolatban"?
Hullámvölgybe került a kapcsolatom a barátnőmmel, sokat veszekedünk, ritkán találkozunk.
És én: egyik pillanatban majd meg veszek, úgy szeretem, hiányzik, hirtelen megölelem ha ott van, meg tudnék halni, ha nincs...
Utána - hirtelen váltással - gyűlölöm, veszekedek vele a legkisebb apróságokon, elmegyek tőle, úgy érzem meg tudnám folytani (persze soha de soha nem emeltem kezet rá, nem is fogok nőre, amíg csak élek).
Hozzáteszem: ő sem könnyű egyéniség, picit flegma, büszke stílusa van, és állandóan csak azt várja, hogy a másik tegyen őérte valamit (pl.ő nem ölel meg csak ritkán, ha én megölelem vagy ellök, vagy rám szól, hogy most neki nem esik jól, öleljem meg később - ezek is bosszantanak.
Viszont aranyos, és szeretem... és gyűlölöm egyszerre!
Légyszi komolyan válaszoljatok!
én is hasonló vagyok a barátnődhöz.csak én mindig vágyok az ölelésére,ha nem mondom is.mi lett a 'kapcsolatból'?
megcsalt.
de te ne tedd ezt,összetöröd a szívét...inkább beszéld meg.kerekperec mondd meg,hogy neked ez nagyon rosszul esik.nekem jobban esett volna.
~revenge
Revenge!
Számtalanszor elmondtam neki, hogy mennyire szeretem, állandóan ölelném, egy órája is veszekedtünk, de csak úgy engedtem el, hogy megöleltem (ő nem ölelt vissza).
Büszke teremtés, nem mondja el, hogy mit szeretne, csak akkor, amikor már késő, és kezdődik a veszekedés.
Sokkal jobban szeretném azt tudni, hogy vágyik az ölelésemre, és inkább veszekednék vele azon, hogy keveset ölelem meg.
Nincs valami varázsszer, amit megitatok vele, és megváltozik? :-)
Annyira jó lenne, ha már szinte állandóan a nyakamon lógna! :-)
Ja, és soha, de soha nem csaltam meg sem őt, sem senki mást!
Ez alap, ez a minimum...
Én szerintem ne öleld meg, legyél te is büszkébb. És majd észrevszi hogy hiányzik neki az az ölelés:)
Az is lehet, hogy tudja mennyire szereted, ezért tudja akármit csinál te mindíg ottvagy mellete. Rem segítettem.
ez nálunk is így működött.. nagyon fárasztó volt, de mégis volt egy varázsa..:) Az első másfél évben csak ez ment, aztán egyszer csak valahogy megszűnt. Nem tudom megmondani mi változott, halvány gőzöm sincs, de szinte egyik napról a másikra csak a szerelem része maradt meg. És szuper a kapcsolatunk, talán részben annak is betudható hogy már elég sokat tudunk együtt lenni. Előtte mi is csak ritkán tudtunk találkozni. De míg akkoriban egy kanálvízbe meg tudtuk volna ölni egymást, most a legsúlyosabb vitáink körülbelül abban merülnek ki, hogy miért nem csavarja rá a kupakot a fogkrémre:)
Amúgy hullámvölgyek mindig vannak egy kapcsolatban.
21/L
Az meg mi (dzsina)?
Én vidéki vagyok, nem értek ezekhez a nagyvárosi szlengekhez...! ;-)
hát...én amikor látom,hogy baj van akkor már lépek,megmutatom,hogy akármilyen büszke vagyok mégis vannak érzéseim.
nem tudok mit tanácsolni,állj azzal elő,hogy szakítasz,mert nem bírod azt,hogy folyton eltol magától.hatasos kene legyen.ha pedig belemegy a szakításba akkor nem szeretett igazán.
~Revenge
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!