Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy párkapcsolatban amikor hétköznap, napközben stb. külön vagytok (munkahely, iskola stb. okán), milyen sűrűn telefonáltok, sms-eztek egymásnak? Vagy egyáltalán nem is keresitek a másikat, csak ha valami fontos dolog van?
Van úgy hogy felhívom melóból de nem naponta. De néha hívom mert hallani akarom a hangját,vagy mert fontos közölnivalóm van.
Sms ritka melóból.De sztem nem fontos egyiksem,ha délután találkozunk.
Ha mind a ketten dolgozunk akkor csak akkor keressük egymást ha valami fontos dolog van igen, vagy valami nagy hír történik.
amúgy nap végén beszélünk ha egyikünk már végez pl.
Ha este úgy is beszélünk, minek melóhelyről is keresni egymást? Persze, ha valami fontos dolog van, akkor igen, vagy megbeszéljük két mondatban, ki mit vásároljon hazafelé menet. De csak azért felhívni, hogy traccsoljunk, szerintem nem érdemes. Minek munka közben (vagy bármilyen más elfoglaltság közben) hülyeségekkel zaklatni a másikat? (Bár ezzel a véleménnyel eléggé kisebbségben vagyok a munkahelyemen, ahol a kolléganők naponta ötször felhívják a párjukat, akivel együtt élnek.)
N31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!