Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Cikizett. és én tökön rúgtam....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Cikizett. és én tökön rúgtam. Most meg gáz van. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Van egy srác már nagyon régóta bejön... sőt lehet h többet érzek iránta mint egy sima tetszést.. na mind1... szünetbe mondott valakiről aki nekem fontos egy csúnya dolgot.. és én tökön rúgta... és nagyon fájt neki... utána meg már velem is bunkó volt. :S Fiúk ! Szerintetek a tökön rúgás miatt még szóba fog velem állni? :S ( am osztársam )
2010. febr. 2. 17:29
1 2 3 4 5
 41/42 anonim ***** válasza:

Ha engem tökön rúgna egy lány, az biztos, hogy nagyon megverném.

Igaz, engem sosem rúgtak tökön, de volt már rá példa, hogy megtámadott általánosban egy lány, tökön is akart rúgni engem, de én megvertem a lányt aki sírva elrohant.

2011. nov. 16. 19:38
 42/42 sanyika01995 válasza:
Engem is megrúgott a barátnőm! Szerintem nem egy nagy dolog! Nyugi, szóba fog veled állni(szerintem)
2013. júl. 12. 19:15
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!