Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Cikizett. és én tökön rúgtam. Most meg gáz van. Mit tegyek?
Kívánom hogy ugyan ilyen fájdalmaid legyenek...de sztem Te megmozdulni sem tudnál;) Igen gyerek még nagyon, de az is biztos, hogy sztem gondok vannak otthon:S ismerek olyan gyereket akit vernek otthon és ettől lesz a gyerek verekedős(vagy a társaság de sztem az most nem jön ide)
nem volt jogos...jogos lett volna az, ha leoltod vagy ilyesmi azt kész:) De nézz magadba kérlek...Ha ez fordítva lett volna és ő rúg 1 nagyot a csiklódba akkor Te ugye úgy gondolnád h jogosan kaptad, nem?Na látod szerintem sem;)
aki belinkelte a kérdést, és a kérdező mellett áll. az válaszolt is a fogadott prókátornak rögtön az elején, milyen fura hogy 0%-on áll:D Na mindegy ez csak úgy mellékes
Ilyen nincs, komolyan az eszem meg áll. Komolyan azt hiszitek kislányok, hogy erre van indok hogy valaki ilyet tegyen?! ÉBRESZTŐ, azt hiszitek csak megjátsszák, hogy fáj nekik? Vagy mit hisztek. Ha testileg bántalmazza a csajt az az egyetlen indok egy ilyenre, de ha szidják a barátnőm, akkor úgy kell visszabeszélni hogy ne álljon meg a lábán, de nem úgy kell tökön rúgni...
21/N
Hát igen egy bocsánat kérés az alap dolog. De ne várd, hogy rögtön megbocsásson.
-Haxx*
Nem rúgni kell, fogni ;)
-Haxx*
09:44 Nem vagy te rokona Glenn Quagmire-nek? :D
Vannak ilyen lányok, én is hasonló voltam, bár én csak 10 éves koromig vertem a fiúkat! :D Pontosítva, ha zavarba jöttem, mert tetszett egy fiú, azt megvertem! xD Nem akartam én őket bántani, csak vannak olyan lányok akikből előbújik az "Ős asszony"...XDDDDDDDDDDDDD
Megfogjuk, jól megverjük aztán behúzzuk a barlangunkba. Yeey! :)
Szerencsére ezt kinőttem, és egy kis csipkelődésnél tovább sohasem ment. Tökön rúgás még nem volt az életemben! :D
Aztán jött egy rosszabb dolog!
Egy nagyon jó barátomnak megvizsgáltam nem-e zápok a tojásai! Tényleg csak barátok voltunk, és semmi több! A legjobb barátok! Annyira jól össze voltunk hangolva, hogy csak egymásra néztünk, és tudtuk mit gondol a másik.
Általában bár nem ittunk soha alkoholt, az asztal alatt gurultunk a nevetéstől! :D
Egyik nagy baráti összeröffenésen poénkodtunk. Súgott valamit, amire már nem emlékszem, de hírtelen sokkot kaptam és rámarkoltam aaaaa...aaaa....tojásaira?
Rám kiáltott nevetve, én meg sokkot kaptam és zavarba jöttem! xD Szerencsére senki sem látta, ő pedig egyből úgy tett mintha nem történt volna semmi (pedig nem hiszem, hogy kellemes volt, szerintem picit fájhatott..). Nem akart zavarba hozni, aminek én nagyon örültem! Bár én zavarban voltam, de ő megnyugatott és szemeivel jelezte semmi gond! :)
Nahh ez zavarba ejtő volt!
Visszakanyarodva a te esetedre, még nagyon fiatal vagy!
Hidd el még rengeteg időd van! Ne aggódj! Pár év, és nevetre gondolsz majd vissza az egészre! A fiú az nem biztos, de te tuti! :)
Máskor használd a női fegyvert! Csatt egy pofon és kész!
Glenn Quagmire az meg ki? :P
De jó lenne ha valaki tökön rúgna, vagy inkább megtaposna, mert a golyóaim még kellenek :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!