Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Cikizett. és én tökön rúgtam....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Cikizett. és én tökön rúgtam. Most meg gáz van. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Van egy srác már nagyon régóta bejön... sőt lehet h többet érzek iránta mint egy sima tetszést.. na mind1... szünetbe mondott valakiről aki nekem fontos egy csúnya dolgot.. és én tökön rúgta... és nagyon fájt neki... utána meg már velem is bunkó volt. :S Fiúk ! Szerintetek a tökön rúgás miatt még szóba fog velem állni? :S ( am osztársam )
2010. febr. 2. 17:29
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:
36%
17.34 valószínűleg te is olyan érett felnőtt nő vagy mint a kérdező. ilyen nincs hogy jogosan kapta, egy tökön rúgás nem vicc, komoly sérüléseket lehet vele okozni. Amúgy jobb ha tudjátok, hogy 14 év felett büntethetőek vagytok (testi sértés) csak ezzel sokan nem élnek.
2010. febr. 2. 17:38
 12/42 anonim ***** válasza:
74%

Na először is válogasd meg a szavaid, mert nincs olyan hogy valaki ilyet jogosan kap. Az egyetlen ok erre ha épp erőszakoskodik, amúgy erre nincs indok. És honnan tudod hogy jogos-e? Mert a kérdező azt mondja? Lehet szegény srác annyit mondott a legjobb barátnőjére hogy kövér, erre ő intézkedett.

Ja és hogy "herélt"? Okos vagy, mert nő vagyok

2010. febr. 2. 17:44
 13/42 anonim ***** válasza:
100%
na ki is moderáltak..
2010. febr. 2. 17:46
 14/42 kolosszus22 ***** válasza:
100%

Te aztán tudsz bánni a férfiakkal,csak úgy tökön rugdosod őket, ráadásul azt aki tetszik. Kíváncsi vagyok, hogy azzal mit csinálsz aki nem tetszik!?

Ha tényleg durván betaláltál neki, akkor nem hinném, hogy szóba áll veled még jó darabig, iszonyatosan fájdalmas dolog és sokáig érzékeny is marad utána az rész. Nőj fel!

23/F

2010. febr. 2. 17:50
 15/42 anonim ***** válasza:
100%
El is mondhattad volna neki a véleményed.Mi vagy te streetfighter?
2010. febr. 2. 18:01
 16/42 anonim ***** válasza:
61%
Remélem valaki jól pi.nán rúg egyszer te nyomorék riba.nc
2010. febr. 2. 18:07
 17/42 anonim ***** válasza:
52%
hát tényleg nem így kellett volna reagálni...ha ő mondott valamit, és nem bántott fizikálisan, akkor neked se kellene
2010. febr. 2. 18:31
 18/42 anonim ***** válasza:
58%
Elég béna balfạsz lehet a gyerek, ha tökön bírtad rúgni...
2010. febr. 2. 18:33
 19/42 anonim ***** válasza:
100%
Én biztos szóba nem állnék veled... én se vágom mellbe a csajokat ha rosszat mondanak egy haveromról, pedig néha szívesen tenném!
2010. febr. 2. 18:43
 20/42 anonim ***** válasza:
76%
Majd, ha szülsz akkor úgy kb. megérzed, hogy mit élt át a srác. ;)
2010. febr. 2. 18:49
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!