Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Cikizett. és én tökön rúgtam....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Cikizett. és én tökön rúgtam. Most meg gáz van. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Van egy srác már nagyon régóta bejön... sőt lehet h többet érzek iránta mint egy sima tetszést.. na mind1... szünetbe mondott valakiről aki nekem fontos egy csúnya dolgot.. és én tökön rúgta... és nagyon fájt neki... utána meg már velem is bunkó volt. :S Fiúk ! Szerintetek a tökön rúgás miatt még szóba fog velem állni? :S ( am osztársam )
2010. febr. 2. 17:29
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:
off: LOL az utolsó válasznál
2010. febr. 2. 19:15
 22/42 anonim ***** válasza:
OFF : Nincs igazam?:) Akit rúgtak már tökön az tudja milyen érzés.
2010. febr. 2. 19:23
 23/42 anonim ***** válasza:
100%
OFF: Tökön már rúgtak, k*rva sz*r, de szülni még nem szültem :D Sztem ritka aki mindkettőt próbálta :D
2010. febr. 2. 19:24
 24/42 anonim ***** válasza:
57%

Még mondanám, hogy az a legérzékenyebb pont, meg mittudomén.

De én jó messze elkerülnélek a francba, hogy ilyen idióta vagy. És ha az egyik leszakad neki, aztán impotens lesz miattad? Én bebetonoznám a fejedet, és addig ütnélek amig ki nem szakadsz...

2010. febr. 2. 19:33
 25/42 anonim ***** válasza:
OFF: Hát én sem ismerek senkit, aki mindkettőt próbálta volna :), de ez is k*rvára fáj, és gondolom a szülés se valami kellemes.:D
2010. febr. 2. 19:39
 26/42 anonim ***** válasza:
24%

Jézusom mekkora otvar csicskák vagytok ti..-.-

'szünetbe mondott valakiről aki nekem fontos egy csúnya dolgot'

Ez egy normális embernek rég ok, hogy tökönrugja..

Egy kérdés: Ti mit csináltok azzal az emberrel, aki a bnötöket/barátotokat szidja?

Kiis irom mindjárt.

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..

2010. febr. 2. 19:44
 27/42 anonim ***** válasza:
33%

Mennyibe fogadunk, hogy lány vagy?:)

Ha átélted volna ezt, biztos nem vennéd ilyen lazán.

2010. febr. 2. 19:45
 28/42 anonim ***** válasza:
40%
persze, én is csináltam már ilyet 2 hónap alatt kiheverte
2010. febr. 2. 19:48
 29/42 anonim ***** válasza:
Én megértem, hogy rosszul esett, amit mondott, de akkor nem lett volna elég először rászólni, hogy ez neked rosszul esik? Inkább jól tökön rúgod...csak tudnád hogy milyen érzés. Nem azt mondom, hogy nincs igazad, de ez akkor is túl durva volt! Szerintem úgy jobban megértette volna, ha csak megmondod neki, mint hogy inkább gyerek módra csak úgy tökön rúgod.
2010. febr. 2. 19:53
 30/42 anonim ***** válasza:
14évesen hogy viselkedjen felnőtt módjára?
2010. febr. 2. 19:57
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!