Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Remenytelen szerelem? O szeret?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Remenytelen szerelem? O szeret?

Figyelt kérdés
Lassan 1 eve h megismertuk egymast.Szerelmi csalodasa volt azt mondta soha senkit nem fog ugy szeretni mint, azt a lanyt szerette...akkor ez meg nem erdekelt..ismerkedni es szorakozni akartam mivel en is eleg nehezz idokon mentem keresztul.Nyaron 3 honapig tavol voltunk egymastol...nagyon hianyzott es elmondasa szerint en is hianyoztam neki.Aztan vegre talalkoztunk:D nagyon jo lett minden de sajnos annak elllener h o szolt h vigyazzak az erzeseimmel en beleszerettem...amennyi szabad ideje volt mind velem toltotte jol elvoltunk...elmondtam neki h szeretem...de szerintem nem orult neki mert mar tudta h egy masik orszagba koltozik egy munka miatt...darabokra tort a szivem...Probaltam vele megszakitani a kapcsolatot de nem hagyta azt mondta faj neki..nem akar elvesziteni.Mikor haz jon mindig velem van...
2010. febr. 2. 17:13
 1/9 anonim ***** válasza:
Nekem ugy tunik szeret, mennyi ideig marad kulfoldon? Te nem tudsz utana menni?
2010. febr. 2. 17:16
 2/9 A kérdező kommentje:
Ha minden jol megy neki akkor orokre:( en meg csak az iden fejezem be a sulit es nem tudom h hova tovabb...szivesen mennek vele de az nem olyan egyszeru...
2010. febr. 2. 17:21
 3/9 anonim válasza:
Felejtsd el tuti Homi :D
2010. febr. 2. 17:24
 4/9 A kérdező kommentje:
100% h nem az...minden rendben van vele...csak...
2010. febr. 2. 17:29
 5/9 anonim ***** válasza:

Valahogy átérzem a helyzetedet.Én is hasomló helyzetben vagyok.A barátommal egy ideje együtt vagyunk most végez a sulival és ki akar menni külföldre :( azt mondta hogy régebben lett volna rá lehetősége de előző barátnője miatt elszalasztotta a lehetőséget és később szakítottak.És most azzal jön hogy nem akarja ugyanazt a hibát elkövetni.Nagyon szomorú vagyok ha tényleg kimegy külföldre én nemtudom meddig fogok bírni nélküle.Mert én még 1 hetet se bírok ki nélküle.

Ilyenkor csak két megoldás van ha komolyan gondolja a dolgot vagy vele tartunk vagy búcsút intünk öröke :(

2010. febr. 2. 17:43
 6/9 A kérdező kommentje:
csak az a baj h mi nem vagyunk egyutt,nem jarunk de azert megis olyan a kapcsolatunk mintha jarnank...en nem haboznek vele menni de meg neki is ki kell alakitsa az eletet.Neked azt tancsolom h gondolkozz el rajta h ha neki nem eri meg h veled maradjon akkor neked erdemes e vele menni...ha ugy dontesz h mesz nagyon-nafyon sok boldogsagot es persze sok sikert kivaok neked:)
2010. febr. 2. 17:47
 7/9 anonim válasza:

Mennyi időnként jön haza? 1-3hónap? Örökre külföldön?

Milyen messze? Nem tudsz kimenni utána, később sem?

Mondta hogy vigyázz az érzéseidre, de mikor haza jött mondta hogy hiányoztál?? Még kint nincsen csaja és állandóan matyizni sem jó, te biztos kufirc vagy mikor haza jön. Persze biztos szeret beszélgetni is....

Ha nem tudsz utána menni és ő nem jön haza akkor dobd v. éld az életed és ameddig nincs más használd ki , hogy nullázd magad mikor haza jön :)) (100 hogy Ő is ezt csinálja) Vagy legyél számitó p.csa és NE VÉDEKEZZ! Na jó ez durva, csak vicc volt védekezz!!!! fiatal vagy még ne pazarold a drága időt ráérsz még ilyen lelki problémákra! Buliz sexelj és PEACE!

2010. febr. 4. 10:50
 8/9 anonim ***** válasza:
csók már volt?
2010. febr. 4. 15:27
 9/9 A kérdező kommentje:
Igen mar reg volt csok...
2010. febr. 8. 09:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!