Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Remenytelen szerelem? O szeret?
Valahogy átérzem a helyzetedet.Én is hasomló helyzetben vagyok.A barátommal egy ideje együtt vagyunk most végez a sulival és ki akar menni külföldre :( azt mondta hogy régebben lett volna rá lehetősége de előző barátnője miatt elszalasztotta a lehetőséget és később szakítottak.És most azzal jön hogy nem akarja ugyanazt a hibát elkövetni.Nagyon szomorú vagyok ha tényleg kimegy külföldre én nemtudom meddig fogok bírni nélküle.Mert én még 1 hetet se bírok ki nélküle.
Ilyenkor csak két megoldás van ha komolyan gondolja a dolgot vagy vele tartunk vagy búcsút intünk öröke :(
Mennyi időnként jön haza? 1-3hónap? Örökre külföldön?
Milyen messze? Nem tudsz kimenni utána, később sem?
Mondta hogy vigyázz az érzéseidre, de mikor haza jött mondta hogy hiányoztál?? Még kint nincsen csaja és állandóan matyizni sem jó, te biztos kufirc vagy mikor haza jön. Persze biztos szeret beszélgetni is....
Ha nem tudsz utána menni és ő nem jön haza akkor dobd v. éld az életed és ameddig nincs más használd ki , hogy nullázd magad mikor haza jön :)) (100 hogy Ő is ezt csinálja) Vagy legyél számitó p.csa és NE VÉDEKEZZ! Na jó ez durva, csak vicc volt védekezz!!!! fiatal vagy még ne pazarold a drága időt ráérsz még ilyen lelki problémákra! Buliz sexelj és PEACE!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!