Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, hogy újra fellángoljon a szerelem?
Sziasztok!
Nem vagyok még olyan tapasztalt,de leírom az én storymat.
Volt egy baráton,akivel 2,5évig voltunk együtt. A végén már nem is volt olyan jó,mert csak megszokás volt szerintem.
Most van egy férjem...vele is kb.2,5éve vagyunk együtt most és még imádom mint az elején. Csak az a baj,hogy keveset vagyunk együtt,mert külföldön dolgozik. Remélem ez később is így lesz.
Tehát a titok kulcsa a távolság lenne?
Szia kérdező
Hasonló cipőben vagyok, úgyhogy örülök hogy rábukkantam a kérdésedre.
Sokat segítenél talán, ha elmondanád, hogy majd 10 évvel később mi a véleményed, és főleg, mi a tapasztalatod ezzel kapcsolatban?
Nekem is első kapcsolatom, több, mint 5 éve, és a szenvedély úgymond hiányzik, az utóbbi időben sajnos jobban vágyom rá..
Viszont elsírom magam, ha emiatt szakítanánk, mindig könnyezek, ha belegondolok, hogy mennyi mindenen vagyunk túl együtt és miylen ideális társ lenne pedig, a tenyerén hordoz, csak épp a szenvedély foka nálam lejjebb van...
Remélem olvasod, és megköszönöm, ha megírod a tapasztalatod azóta.
25N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!