Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi velemenyetek? Rolam. Hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi velemenyetek? Rolam. Hogy ezt teszem? Es mi a velemenyetek miert csinalja ezt miert nem tud elszakadni v mi tarhatja vissza vagy esetleg miert nem hagy akkor engem beken?

Figyelt kérdés

Van egy srac.Regota,hogy bejon nekem es en is neki.Volt egy idoszak,hogy nagyon joban voltunk.Aztan baratnoje lett.Ekkor nagy csalodas ert.Most pedig ujra egymasra talaltunk,holott meg mindig megvan a baratnoje.Kellek neki,de a baratnojet sem akarja elhagyni.A baratnoim nem ertenek miert megyek bele egy ilyen kapcsolatba szerintuk ha akarnek minden ujamra talalnek pasit de nekem nem kell mas.Viszont nemertem,hogy o mit is akar valojaban...

Koszi a valaszokat:)

2010. febr. 2. 15:33
 1/3 anonim ***** válasza:
szerintem ő se tudja. de ha nem vagy neki olyan fontos hogy csak veled foglalkozzon akkor nem éri meg pazarolni az idődet rá!
2010. febr. 2. 15:37
 2/3 anonim ***** válasza:
Te lettél a az első számú szerető! A csávó miért dobná ki a csaját, ha lehet neki kettő is? Gondolkodj a fejével. Kihasznál ennyi!
2010. febr. 2. 15:39
 3/3 anonim ***** válasza:
Változatosságra vágyik amit te megadsz neki. A barátnőjét azért nem fogja elhagyni, mert nála a biztonságot kapja meg. Nem tudom mennyi ideje vannak együtt, de az is lehet, hogy már megszokásból és valljuk be a férfiak többsége nem igazán adja fel a kényelmet még egy kalandért sem. De ebben az esetben is vannak kivételek.
2010. febr. 2. 15:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!