Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit szólnátok ha ilyen üzenetv...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szólnátok ha ilyen üzenetváltást olvasnátok a fészen a párotoktól?

Figyelt kérdés

párom férfi kollégája:

-:) szia szerec dolgozni

párom:

-nem szereccc

amúgy szeretsz :)

férfi kolléga:

-értelek :)))

már mint téged?

párom:

-neeeem :D

férfi kolléga:

-ja dolgozni ,elsö a munka fujjj ,

de amugy szeretlek mint kollega ,hát persze :)))

párom:

-remélem a barátnőd nem féltékeny, mert egy-két kollegával, kolleganővel szeretek beszélgetni, te is köztük vagy, az én barátom féltékeny

de nem érdekel, nem fogom a kapcsolatokat megszüntetni

ő persze azzal beszélget akivel akar

férfi kolléga:

-ja értem ,amugy igazad van ,féltékenység ase jo ,birtoklás vágy

amugy nincs barátnöm kiregondolsz :)

monira gondolsz neki van pasija

párom:

-ja tudom, hogy neki van

férfi kolléga:

-mire gondolsz te kis huncut

párom:

-nem vagyok huncut :D

férfi kolléga:

-tudom

az én vagyok :)))

párom:

- :D

férfi kolléga:

-majd irjál azért ha gondolod ,

párom:

-okés

férfi kolléga:

-jolvan zsu megyek fürcsi mer itt büzőlgök már

este lehet fent leszek facén :)

puszi

párom:

-szia, pusz

2014. dec. 17. 16:26
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:

hogy jutottál hozzá a beszélgetésükhöz?

egyébként semmi durva nem volt benne, kicsit próbálj visszább venni a féltékenységedből

2014. dec. 17. 16:38
 12/23 PearlDiver ***** válasza:
"nem vagyok huncut :D" = huncut vagyok
2014. dec. 17. 16:43
 13/23 anonim ***** válasza:
Nem volt benne semmi. Nekem volt egy ferfi kollegam akivel mindig hulyeskedtunk es felszavakbol megertettuk egymast. A ferjem ezt eleinte rossz neven vette, de aztan volt par buli ahova ot is elvittem, es akkor ertette meg, hogy csak jo baratok vagyunk. Semmi no-ferfi kozotti vonzodas nem volt koztunk, de mi ketten mindent jol ki tudtunk dumalni, es mindig felszavakban beszeltunk egymassal, tehat nalunk ez egy helyes mondat volt kv.kifot.
2014. dec. 17. 16:52
 14/23 A kérdező kommentje:

hm...

és még megszóltok, hogy féltékeny vagyok

tudnék mesélni, hogy ő kikre, mikre féltékeny...

ha blikket veszek, kiakad, hogy biztos az elején a pucér bigét nézem...

vagy ha a munkahelyemen a kolléganőkkel, munkaidőben szóba állok, vagy sofőrként elviszem őket, vezetői utasításra persze, ez a fent leírt csevej este, otthon folyt

2014. dec. 17. 16:54
 15/23 A kérdező kommentje:
gyakorlatilag nem tudja elviselni, hogy más nőneműek is léteznek közelebb mint egy kilométerre tőlem, én meg ilyet olvasok tőle :(
2014. dec. 17. 16:56
 16/23 anonim ***** válasza:
A Magasröptű intelligencia hasít a kolléga részéről. Szerintem kár féltékenykedned, főleg ilyen emberekre. Meg úgy másra is.. Ne szólj bele abba kivel BESZÉLGET a párod, kivel nem!!!
2014. dec. 17. 16:57
 17/23 anonim ***** válasza:
100%
nekem ebből csak az jön le, hogy ez a kolléga iszonyú buta. milyen munkahely lehet ez tejóég, sok diplomás meg állás nélkül van.
2014. dec. 17. 16:59
 18/23 anonim ***** válasza:
100%

17... Ezen csodálkozol ???!?!?

Nem az dolgozik, aki tud meg ért hozzá hanem akinek van protekciója, meg ismerőse magasban. Tudod az is jó érzés mikor a tanulmányi osztályon nekem kell magyarázni az ablakból, hogy működik a hálózati nyomtató. -.-

Nekem nincs munkám, egyetem mellett mert nem találok semmit ami normális, bezzeg az ilyen idiótáknak van. Szánalmas országban élünk.

2014. dec. 17. 17:02
 19/23 A kérdező kommentje:
a diplomával max tudásanyagot kapsz, okosabb, intelligensebb nem leszel, én is jártam fősulira, de meló mellett nem bírtam, nem kell a kétkezi munkást lenézni, a mai világban az ilyen paraszt is lehetne bármi, ha jó felé forgatja a köpönyegét, a párom egy értelmes csaj, miért áll szóba egy ilyen tökkelütöttel? ráadásul ronda is, szerintem persze :)
2014. dec. 17. 17:11
 20/23 A kérdező kommentje:
17-es: meglepődnél, milyen munkahely :(
2014. dec. 17. 17:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!