Mirol olvasnatok szivesen egy fiu tarskeresos vagy kozossegi oldalas profiljan?
Figyelt kérdés
Elsosorban nem tartalmi szempontbol kerdezem, tehat nem az erdekel legjobban, hogy mik a preferenciaitok.
Amire kivancsi vagyok, hogy mik azok az informaciok, amelyeket erdemes feltenni, mi az, amit neztek.
21/F
2014. nov. 12. 19:46
2/2 anonim válasza:
magassag, suly, es egy evnel nem regebbi egesz alakos fenykep, iskolai vegzettseg, es mi az erdeklodesi korod..esetleg milyen lanyt keresel. De szerintem, amelyik lany korban, es kozel el hozzad azokra irj ra mindre. Mert a lanyok szoktak inkabb kapni leveleket es azok kozul valasztanak kinek valaszoljanak. Fiuk szerintem rosszabb helyzetben vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!