Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ti mit írnátok vagy olvasnátok...

Ti mit írnátok vagy olvasnátok szívesen az első levélben/üzenetben egy társkeresőn való ismerkedés során?

Figyelt kérdés
Lányok! Mi lenne az a mondat, megfogalmazás vagy információ, ami megragadná a figyelmeteket, és esélyt adnátok az ismerkedésre az érdeklődő fiúnak?

2014. nov. 28. 23:29
 1/3 anonim ***** válasza:
67%
A csajok ezt írnák: "Nézz ki jól, legyen 17 centis a léc minimum, és az sem árt, ha van egy brókeri fizetésed" :-P De kötsög voltam most :-D De igaz.
2014. nov. 28. 23:31
 2/3 anonim ***** válasza:
Hali! Szívesen megba@sználak!
2014. nov. 28. 23:31
 3/3 anonim ***** válasza:
56%

Én azt vettem észre, hogy ha normális levelet írsz, nagyjából 10% alatti a hasonló kaliberű ellentétes neműek válasza.

Van aki a pukkasztó szövegre ugrik.

Van aki a normálisra... bár ebből kevés van és egy bunkó farok úgyis lenyúlja, majd a tapasztalatokból kiindulva a nő többet nem regel fel társkeresőre. Így maradnak azok, akik a bmw-s, kigyúrt tesztoszteronhuszárral állnak csak szóba, vagy csak önfényezésre használják az oldalt.

2014. nov. 28. 23:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!