Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Anyukak ti engednetek, hogy a lanyotok a baratjaval toltse a szilveszert? 15/L
Sziasztok!
Amint latjatok az a kerdesem van a kedves szulokhoz,hogy ok engedneke,hogy a lanyuk aki 15 eves es a baratjaval szeretne tolteni otthon a lakasba a Szilvesztert. A fiu 17 eves..A lanyal november. 28-ota jarnak. Egy iskolaba is jarnak,nagyon jol megvannak eddig. Anyuka azznap ejel dolgozik..Apuka otthon lenne es a nagy teso is aki 17.
A terv. Csak filmnezes lenne meg ilyenek,a fiut nem ismerik mivel a lany tul korainak tartotta bemutatni a szuloknek.
Bocsi a helyesirasi hibakert...
Udv. Andi 15/L
Azért előbb nem ártana bemutatni a párodat, nem gondolod?
Egy halál ismeretlen csávót én sem engednék a lakásomba, bármilyen szép szemekkel nézel is rám, pláne ottalvósra.
Úgyhogy hajrá, mutasd be nekik, de mivel a tesód, apád lesznek otthon , főleg tőlük kell érdeklődni.
szia.
nem jártok annyira régóta. vagyis szilveszterkor lesz egy hónapja.
én jobban örülnék ha inkább a városban lennétek, sétálnátok vagy keresnétek programot, tűzijátékot nézni stb.
sztem 1 hónap után még nem érett meg annyira a kapcsolat, hogy kettesben szilveszterezzetek otthon.
főleg, hogy még be se mutattad a szüleidnek.
töltsétek együtt ezt a napot mindeképpen.
de kérdezd meg a szüleidet erről minél hamarabb. ha 30.án kérdezed meg biztos nem örülnek majd annyira neki.. legyen idejük átgondolni.
én 19 vagyok, volt ennyi idősen is barátom, pont szilveszterkor voltunk együtt pár hete. és tudom mi lett volna ha akkor áthív..vagyis hogy mit akart volna.
most is van barátom, lassan egy éve,de inkább mi is kimozdulunk a városba
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!