Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Anyukak ti engednetek, hogy a lanyotok a baratjaval toltse a szilveszert? 15/L
Sziasztok!
Amint latjatok az a kerdesem van a kedves szulokhoz,hogy ok engedneke,hogy a lanyuk aki 15 eves es a baratjaval szeretne tolteni otthon a lakasba a Szilvesztert. A fiu 17 eves..A lanyal november. 28-ota jarnak. Egy iskolaba is jarnak,nagyon jol megvannak eddig. Anyuka azznap ejel dolgozik..Apuka otthon lenne es a nagy teso is aki 17.
A terv. Csak filmnezes lenne meg ilyenek,a fiut nem ismerik mivel a lany tul korainak tartotta bemutatni a szuloknek.
Bocsi a helyesirasi hibakert...
Udv. Andi 15/L
Nem engedném, mivel nem ismerjük a fiút és a kapcsolat is teljesen friss.
Ha ismernénk a fiút és már egy komolyabb kapcsolat lenne, akkor engedném.
Kedves Andi,
Ha lenne lányom, és arra kérne, hogy együtt tölthesse a szilvesztert egy olyan sráccal akit nem is ismerek, nem engedném.
hjam1029
Kedves 4-es , attól ,hogy te olyan életet élsz, hogy
A: ha lány vagy akkor szétk.ratod magad akivel csak tudod,
B: ha fiú vagy akkor meg szétk.rsz mindenkit akit lehet,
attól még egy 15 éves lány nem biztos hogy ilyen.
Egyébként kedves kérdező , én nem anyuka vagyok ,a barátommal mindketten 16 évesek vagyunk és együtt töltjük a szilvesztert de a szülei otthon lesznek. Anyum és apum is megengedte ,sőt ,ők kérdeztek rá ,hogy megyek-e mert ők nem lesznek itthon és amúgy se üljek már itthon szilveszterkor 16 évesen, egyébként nagyon szeretik a barátomat ,megvan a közös hang is főleg apummal ,tudják ,hogy rendes fiú és legalább 18 éves korunkig várunk a szeretkezéssel (ugye normális emberek nem k.rnak/dugnak/b.sznak stb.) és ezt is tudják. Az ő szülei még nem beszélgettek velem sokat ,ezért féltik a fiukat , éppen ezért is fogok karácsonykor lemenni és beszélgetni velük ,de alapjáraton tudják azokat a dolgokat rólam amik lényegesek.
Szerintem jó megoldás lenne ,ha megbeszélnétek egy napot és bemutatnád a szüleidnek a barátodat ,beszélgetnének vele és a szüleid is leszűrnék azt ,hogy megbízhatnak-e benne vagy még inkább hanyagolnotok kellene az együtt alvást. Ne féljetek ,ha rendes a srác biztosan nem lesz baj. :) És mégegyszer bocsánat ,hogy nem anyukaként írok ,de gondoltam ez is segíthet kicsit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!