Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Anyukak ti engednetek, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Anyukak ti engednetek, hogy a lanyotok a baratjaval toltse a szilveszert? 15/L

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Amint latjatok az a kerdesem van a kedves szulokhoz,hogy ok engedneke,hogy a lanyuk aki 15 eves es a baratjaval szeretne tolteni otthon a lakasba a Szilvesztert. A fiu 17 eves..A lanyal november. 28-ota jarnak. Egy iskolaba is jarnak,nagyon jol megvannak eddig. Anyuka azznap ejel dolgozik..Apuka otthon lenne es a nagy teso is aki 17.

A terv. Csak filmnezes lenne meg ilyenek,a fiut nem ismerik mivel a lany tul korainak tartotta bemutatni a szuloknek.

Bocsi a helyesirasi hibakert...

Udv. Andi 15/L

2014. dec. 14. 19:37
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Igen, de csak akkor, ha én is otthon vagyok.
2014. dec. 14. 19:38
 2/12 anonim ***** válasza:
89%
De jo lenne egy csajjal tölteni a szilvesztert...
2014. dec. 14. 19:40
 3/12 A kérdező kommentje:
Hat az a baj,hogy anyu azznap reggeltol masnak hajnalig kb. Dolgozik visszont apu itthon lesz
 4/12 anonim ***** válasza:
35%
Hát, ha az anyukát nem érdekli, hogy a lányát orrba-szájba fogják kefélni, akkor nyugodtan engedje :)
 5/12 anonim ***** válasza:
66%

Nem engedném, mivel nem ismerjük a fiút és a kapcsolat is teljesen friss.

Ha ismernénk a fiút és már egy komolyabb kapcsolat lenne, akkor engedném.

2014. dec. 14. 19:41
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
hát nem tudom, én ennyi idősen nem Otthon szilvesztereztem már... én tuti engedném házibuliba is
 7/12 A kérdező kommentje:
Hat arra nagy esely nincs :) Mind a 2-en szuzek vagyunk :)
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Én megengedném, ilyen szellemben neveltem, nevelem a lányaimat, az egyik pont akkora , mint te. Ha nem engedem, lehet, hogy titkolózni kezd, azt végképp el akarom kerülni. Ha meg szexelni akarnátok egymással, úgy is megoldanátok, ehhez nem kell szilveszternek lenni. Kár homokba dugni a fejem, én is voltam ennyi idős. Számomra a kölcsönös bizalom a legfontosabb.
2014. dec. 14. 19:44
 9/12 anonim ***** válasza:

Kedves Andi,

Ha lenne lányom, és arra kérne, hogy együtt tölthesse a szilvesztert egy olyan sráccal akit nem is ismerek, nem engedném.

hjam1029

2014. dec. 14. 19:46
 10/12 anonim ***** válasza:

Kedves 4-es , attól ,hogy te olyan életet élsz, hogy

A: ha lány vagy akkor szétk.ratod magad akivel csak tudod,

B: ha fiú vagy akkor meg szétk.rsz mindenkit akit lehet,

attól még egy 15 éves lány nem biztos hogy ilyen.

Egyébként kedves kérdező , én nem anyuka vagyok ,a barátommal mindketten 16 évesek vagyunk és együtt töltjük a szilvesztert de a szülei otthon lesznek. Anyum és apum is megengedte ,sőt ,ők kérdeztek rá ,hogy megyek-e mert ők nem lesznek itthon és amúgy se üljek már itthon szilveszterkor 16 évesen, egyébként nagyon szeretik a barátomat ,megvan a közös hang is főleg apummal ,tudják ,hogy rendes fiú és legalább 18 éves korunkig várunk a szeretkezéssel (ugye normális emberek nem k.rnak/dugnak/b.sznak stb.) és ezt is tudják. Az ő szülei még nem beszélgettek velem sokat ,ezért féltik a fiukat , éppen ezért is fogok karácsonykor lemenni és beszélgetni velük ,de alapjáraton tudják azokat a dolgokat rólam amik lényegesek.

Szerintem jó megoldás lenne ,ha megbeszélnétek egy napot és bemutatnád a szüleidnek a barátodat ,beszélgetnének vele és a szüleid is leszűrnék azt ,hogy megbízhatnak-e benne vagy még inkább hanyagolnotok kellene az együtt alvást. Ne féljetek ,ha rendes a srác biztosan nem lesz baj. :) És mégegyszer bocsánat ,hogy nem anyukaként írok ,de gondoltam ez is segíthet kicsit.

2014. dec. 14. 20:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!