Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Korai lenne még?

Figyelt kérdés
Lassan egy hónapja megismertem egy lányt,volt egy 1 randi,mivel nem egy városban lakunk így ezt nem egyszerű megszervezni így a suliban szoktunk beszélgetni.Amúgy nem lakik olyan messze.Na de volt 1 randi,sokat beszélünk,amikor írtam neki egy verset akkor megcsókolhatam volna de nem mertem így csak szájra puszi volt,amikor utaltam a járásra akkor pozitív volt a megerősítés.Holnap el akarom neki mondani hogy szeretnék vele összejönni de félek hogy sietek,de közben attól is félek hogy ő már arra vár hogy kimondjam.
2014. dec. 14. 09:19
 1/2 anonim ***** válasza:

Nem korai. Hajrá!

25L

2014. dec. 14. 09:26
 2/2 anonim válasza:
tunkold meg
2014. dec. 15. 20:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!