Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A pasim azt irta. Nem akar...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pasim azt irta. Nem akar elvesziteni, de gondolkoznia kell. ezt hogy értsem, szerintetek?

Figyelt kérdés

2014. dec. 13. 08:50
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
igen elmeselem, 1 hete vagyunk egyutt.. es kb. 1 heten 2x talizunk, nem akarja felvallani a kapcsolatunkat vagy nem is tudom, igy utcan mindig aztmondja fel hogy megvernek miatta.. meg felt..! tegnapi talink elmaradt.. es tegnap este ota furcsan viselkedik, aztirta gondolkoznia kell, de nem akar elvesziteni.. kerdeztem tole, szeretsz, es fontos vagyok szamodra?! aztirta ra: -ajjhh mar ...stb.
2014. dec. 13. 09:23
 12/23 anonim ***** válasza:
100%
Hany eves vagy? Es a parod?
2014. dec. 13. 09:24
 13/23 A kérdező kommentje:
en 17 es öis ..
2014. dec. 13. 09:26
 14/23 anonim ***** válasza:
48%
Tapadsz es ez zavarja.
2014. dec. 13. 09:44
 15/23 anonim ***** válasza:
100%

Két vasat tart a tűzben és a másik is esélyes. (hacsak nem azzal jár). Ezért nem akarja hogy bárki is azt lássa hogy ő veled jár.

Ez a pasi nem a te pasid, ezt így értsd. De rengeteg van még a világon, hidd el!

2014. dec. 13. 09:53
 16/23 anonim ***** válasza:
100%

1 het utan nincs az a kotodes hogy, nem akarlak elvesziteni!

Szerintem itt az lehet a problema lehetseges hogy tul tapados vagy kerdezo, te hivod allandoan, epp hogy facen van egybol irsz stb, hol voktal, mit csinalsz, szeretsz dolhokat kerdezel.

ez azert sok lehet 1 het utan szerintem,meg ami kialakuloban lett volna is elszurtad!

1 het utan sohasem kerdeztem meg hogy szeretsz?

Az az igazi amikor magatol mondja, es nem a kerdesedre valaszol azt amit epp halani szeretnel.

1 het utan csak is ismerkedesrol beszelunk!

Es ha mar igy viselkedsz akkor ez taszito lehet !! Ezert kell neki ido hogy atgondolja, mit is akar toled, te kb 5 lepesel elorebb vagy mint a srac!

1het utan nem is kell parkapcsolatot eljatszani felvallani egymast, szulok bemutatasa , baratikor megismerese stb!

2014. dec. 13. 10:07
 17/23 anonim ***** válasza:
86%

Na varjunk!

Egy hete "vagytok egyutt", hetente ketszer talalkoztok, de az utolso elmaradt.

Szoval, eddig csak egyszer talalkoztatok? Es a padis? Ja, 17 vagy meg o is, az mas!

2014. dec. 13. 10:18
 18/23 anonim ***** válasza:
100%

1. egyszer találkoztatok, és te máris a pasidnak titulálod?

2. az utcán nem vállal fel? ez mit jelent? mondjuk az első randin még én sem kéz a kézben rohangálnék az utcán...

3. egy randi után azt kérdezed tőle, hogy szeret-e téged? az a csoda, hogy a világból nem szaladt ki ez a pasi, de szerintem nemsoká felveszi a nyúlcipőt

4. te hányszor bas...ztatod emailen, telefonon, fb-on???

2014. dec. 13. 10:34
 19/23 anonim ***** válasza:
Hogy szeretne egy het utan? Ennyi ido alatt max megkedvelhet mint embert. Jesszus. Hagyd a pibe…
2014. dec. 13. 11:05
 20/23 anonim ***** válasza:
100%
Komolyan megkérdezted tőle, hogy szeret-e, amikor 1 hete vagytok együtt?! Ez nem normális dolog. 1 hét alatt max vonzalom van, semmi szeretet, annak idő kell. Barátom 2,5 hónap után mondta, mert akkor érezte úgy, de pl én már 1.5 hónap után éreztem. Ne eröltesd már! Azzal, hogy rajta lógsz, csak el fogod ijeszteni, ezért ír ilyeneket. Hagyjad már békén, majd ír, ha kedve lesz. Nem kell folyton nyaggatni.
2014. dec. 13. 11:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!