Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasim azt irta. Nem akar elvesziteni, de gondolkoznia kell. ezt hogy értsem, szerintetek?
Két vasat tart a tűzben és a másik is esélyes. (hacsak nem azzal jár). Ezért nem akarja hogy bárki is azt lássa hogy ő veled jár.
Ez a pasi nem a te pasid, ezt így értsd. De rengeteg van még a világon, hidd el!
1 het utan nincs az a kotodes hogy, nem akarlak elvesziteni!
Szerintem itt az lehet a problema lehetseges hogy tul tapados vagy kerdezo, te hivod allandoan, epp hogy facen van egybol irsz stb, hol voktal, mit csinalsz, szeretsz dolhokat kerdezel.
ez azert sok lehet 1 het utan szerintem,meg ami kialakuloban lett volna is elszurtad!
1 het utan sohasem kerdeztem meg hogy szeretsz?
Az az igazi amikor magatol mondja, es nem a kerdesedre valaszol azt amit epp halani szeretnel.
1 het utan csak is ismerkedesrol beszelunk!
Es ha mar igy viselkedsz akkor ez taszito lehet !! Ezert kell neki ido hogy atgondolja, mit is akar toled, te kb 5 lepesel elorebb vagy mint a srac!
1het utan nem is kell parkapcsolatot eljatszani felvallani egymast, szulok bemutatasa , baratikor megismerese stb!
Na varjunk!
Egy hete "vagytok egyutt", hetente ketszer talalkoztok, de az utolso elmaradt.
Szoval, eddig csak egyszer talalkoztatok? Es a padis? Ja, 17 vagy meg o is, az mas!
1. egyszer találkoztatok, és te máris a pasidnak titulálod?
2. az utcán nem vállal fel? ez mit jelent? mondjuk az első randin még én sem kéz a kézben rohangálnék az utcán...
3. egy randi után azt kérdezed tőle, hogy szeret-e téged? az a csoda, hogy a világból nem szaladt ki ez a pasi, de szerintem nemsoká felveszi a nyúlcipőt
4. te hányszor bas...ztatod emailen, telefonon, fb-on???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!