Úgy érzem soha többé nem tudok összeköltözni senkivel, miért akar mindenki össze költözni a másikkal?
Egy igazi és meghitt párkapcsolatban a férfi nem várja el a nőtől mindezt, hogy egyedül vigye a háztartást és szolgálja ki őt.
Meg lehet osztani a munkát, így hamarabb végeztek vele, és utána jól érezhetitek magatokat egymással.
Ha ez a pasi ezt várná el tőled, akkor most sem lát benned többet és csak kihasznál. És te így érzed jól magad vele?
"És tudom hogy ezt várná el!"
Csak feltetelezed vagy voltak is erre jelek?Mert egyenlore igy tunik, ez csaka te parad. A nonek nem feladata kiszolgalni a pasit, ha tenyleg ezt varja el, szakits.
Hány éves vagy??
Hogy miért akarnak a párok összeköltözni? Normális esetben azért, mert szeretik egymást, és szeretnék a mindennapjaikat megosztani egymással. Ez nem azt jelenti, hogy onnantól nincsenek külön programok, és 0-24-ben csak együtt vannak az emberek. Engem jó érzéssel tölt el, hogy a vőlegényem mellett kezdem a napom a reggeli ébredéssel, hogy délután várom haza, hogy ő is hazaérjen a munkából stb. Én nem szolgálom őt ki, felnőtt emberek vagyunk, tud magának vacsorát csinálni ha éhes, sőt, még vasal is magára. :) A házimunkát felosztjuk, de én szeretek tagarítgatni, és ő később is ér haza, ezért az esetek 90%ban ki van takarítva mire ő hazajön, de nem azért mert "elvárja" hogy rend legyen, hanem mert én is ott élek és szeretem ha rend és tisztaság vesz körül. A felnőtt emberek általában összeköltöznek, ez az első komolyabb lépés egy párkapcsolatban. Én nevetségesnek érezném, hogy mint a tinik este 7kor találkozunk és együtt alszunk, vagy este 9ig megeszünk egy pizzát valahol és mindenki hazamegy. Tiniknek ez a kapcsolat, de felnőtt embereknek nem. Szerintem még éretlen vagy, és azért gondolkozol így ezekről a dolgokról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!