Az exem sokmindent megad a fiunknak, amit az új párom nehezen visel, emiatt nem is akar összeköltözni velem mert az ő fia is jönne vele, és nagy lenne a különbség. Hogyan lehetne ezt megoldani?
Figyelt kérdés
2013. júl. 4. 12:58
1/60 anonim válasza:
beszéljétek meg, hogy ünnepekre lehet nagyobb ajándék és beszéljetek meg értéket is. Ha csak úgy akar neki ajándékot, akkor pedig csokit vagy ilyesmit adjon neki, és azt a 2 fiú együtt is meg tudja enni (játékot amin együtt tudnak játszani, és nem a fiadnak adja hanem a 2 gyereknek közösen) :) A fiadnak is jobb lesz ha megtanulja, hogy nem kaphat meg mindig mindent, hanem ha olyat akar várja meg vele a karácsonyt és igenis várni kell azért, hogy valami összejöjjön, nem mehet minden elsőre :)
2/60 A kérdező kommentje:
Az exem biztos nem fog az új párom gyerekének venni csokit meg játékot, ez elég hülye ötlet, már bocs.
2013. júl. 4. 13:07
3/60 anonim válasza:
Persze, magyarázd meg egy kisgyereknek, hogy te nem kapsz, mert nincs rá lóvé.
Én nem tudom, egyesek milyen liberális álomvilágban élnek, ahol minden szép és jó és egyszerű.
4/60 anonim válasza:
Nem értem miért kéne ezt megoldani?
Ha az új kanodnak nem tetszik hogy a gyerekedről gondoskodik az apja hát akkor így járt.
5/60 anonim válasza:
Első vagyok. Ha a fiad kap 1 tábla csokit, nem adhat a jelenlegi párod fiának belőle??
6/60 anonim válasza:
Gondolom, az exed a saját gyerekének adja, amit ad. Ez sokkal jobb felállás, mint amikor az ex nem törődik a gyerekkel.Ha már most ilyen gondok vannak az én gyerekem-te gyereked-netán közös gyerek ügyben, nem lesz álom az együttélésetek.
7/60 A kérdező kommentje:
Ezek nem úgy zajlanak, hogy idejön az exem és mutogatja a másik kisfiúnak, hogy nézd mit kap az én fiam.
Elviszi láthatásra, és ott vesz neki könyvet, ruhát, cipőt stb.
2013. júl. 4. 13:13
8/60 A kérdező kommentje:
A ruháját nem tudja hordani, mert nem egy méretet hordanak. A fiam társasozni szeret meg puzzle-özni, a párom fia számítógépes játékokat játszik.
Ételt, italt nem szokott hozni.
2013. júl. 4. 13:16
9/60 anonim válasza:
Akkor ne költözzetek össze. Lehet, még így jobban is működne.
10/60 anonim válasza:
Ezzel a helyzettel nem lehet mit csinálni, a párod fiának meg kell értenie, hogy a fiad máshonnan is kap dolgokat. Az exednek sem mondhatod meg, hogy innentől ne vegyen a gyereknek semmit, mert a másik sem kaphat, és tényleg hülyeség az is, hogy akkor mind2-nek vegyen. Mire fel venne a párod gyerekének amikor neki semmi köze hozzá? De a párod részéről sem fair, hogy ezért nem akar veled összeköltözni. Legalább látják a gyerekek is, hogy van akinek több van, van akinek kevesebb, valamint ha tényleg leültök a párod kisfiával és megérti, hogy a fiad miért kap többet, vagy jobb játékokat akkor nem lesz probléma. Főleg ha van olyan játéka is a fiadnak amivel együtt tudnak játszani, vagy ha nem irigy és a párod fiának is kölcsönadja játszani..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!